promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Komoly változás a magyar McDonald's-nál, ennek biztos, hogy sokan nem fognak örülni
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A McDonald's kedvelői ezentúl lehet, hogy kétszer is meggondolják az elviteles vásárlást.

Magyarországon elképesztően népszerű a McDonald's, hiszen szinte mindenki megkapja ott, amire vágyik. Az utóbbi években a gyorsétteremlánc igazi élményt kovácsolt az egyes ételeiből, termékeiből, ugyanis a bulizás előtti/utáni fiatalok, illetve a családok is sokszor eseményként élik meg egy-egy új íz, illetve szendvics kipróbálását, vagy csak egy klasszikus burger, mint például a Big Mac elfogyasztását.

Akik nem szeretnek beülni a McDonald's éttermeibe, azok természetesen elvitelre is kérhetik az ételt, illetve a sokak számára még kényelmesebb megoldást is választhatják, és a McDrive-on keresztül, egyenesen az autójukból rendezhetik a rendelést, illetve az elvitelt – de mostantól kicsit jobban a zsebükbe kell nyúlniuk ezeknek az embereknek, ugyanis bevezetésre került egy nem várt dolog.

Akik elvitelre, illetve McDrive-on keresztül vásároltak a McDonald's-ban, azok észrevehették már, hogy felszámolásra került egy 80 Ft-os elviteli díj, ami eddig egyáltalán nem volt – ez pedig persze sokakat felháborított, hiszen ez extra költséget jelent, amit muszáj kifizetni, ha nem az étteremben akarjuk elfogyasztani az ételt.

A legtöbb embernél az volt a kiakadás tárgya, hogy minek fizessünk 80 Ft-ot, amikor az ott fogyasztás és az elvitel között gyakorlatilag csak egy papírzacskó a különbség, amit a pultnál általában ingyen adnak, ha kérünk belőle – vagyis anyagi helyett inkább elvi problémáik vannak ezzel az elviteli díjjal.

Van egy jó hírünk azoknak, akiket nagyon zavar ez, ugyanis van megoldás: volt, akinek sikerült ezt kijátszania úgy, hogy ott fogyasztásra kérte az ételt, majd mikor megkapta, kért egy zacskót, belerakta, és a 80 Ft-os elviteli díj felszámolása nélkül hazavihette a finom Meki kaját – de talán mindenkinek egyszerűbb lenne csak elfogadni, hogy mostantól 80 Ft-ba kerül az elvitel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás