promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos figyelmeztetést adott ki az Auchan, ez nemcsak az ott vásárlókat, hanem az egész országot érinti
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bárki bedőlhet a csalóknak, akik az Auchan nevében próbálnak kihasználni minket.

Ahogy drágulnak Magyarországon a dolgok, az emberek úgy keresnek egyre több alternatív, jóval olcsóbb megoldást a szükségleteikre. Most, hogy a villany-, illetve gázszámla is sokaknak jelentősen magasabb lesz, rengetegen az élelmiszeren próbálnak spórolni, hiszen az élvezeti cikkeken és a hobbikon kívül szinte már csak ez maradt, amivel lehet még „játszani” annak érdekében, hogy kicsit kevesebb legyen a havi költségünk.

Manapság sokan választják az Auchant, ha nagybevásárlásról van szó, hiszen itt számtalan termék jóval olcsóbb, mint egyes versenytársaknál, így az utóbbi időszakban kialakult egy bizonyos szintű bizalom a vásárlók és a népszerű áruházlánc között – egyes csalók pedig pontosan ezt próbálják most kihasználni.

Az áruházlánc arra figyelmezteti az embereket, hogy ne dőljenek be annak az Auchan nevében folytatott, hamis internetes nyereményjátéknak, amiben pár kérdés megválaszolása után állítólag iPhone 13 Pro-t lehet nyerni, ugyanis ez egy átverés, és az elkövetők pedig visszaélnek az Auchan nevével – ráadásul közben azt a látszatot keltik, hogy már többen is nyertek, ami persze nem igaz.

„Az Auchan Magyarország kijelenti, hogy nem indított ilyen nyereményjátékot, és mindenkit arra kér, ha ilyen üzenetet kapott vagy ilyen jellegű Facebook poszttal találkozott, azt hagyja figyelmen kívül, ne válaszoljon a kérdésekre, ne adja meg az adatait és ne utaljon! Az Auchan soha, semmilyen nyereményjátéka vagy promóciója során nem kér bankkártya-adatokat, illetve pénzt”

– olvasható az Auchan oldalán.

Persze sokan vannak, akik már egyből tudják, hogy ezek a nyereményjátékok átverések, viszont sajnos még mindig akadnak olyanok, akiket sikerül csőbe húzniuk az aljas csalóknak, és így komoly károkat szenvednek az érintettek. Ezért is jó, hogy az Auchan külön is felhívta erre a figyelmet, mert ezek után nagyobb az esélye annak, hogy az emberek résen lesznek, és nem válnak áldozattá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás