promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló: folyamatosan hívják vissza ezt az élelmiszert
Borítókép:  Illusztráció-Profimédia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szennyezett rizs után most ez, és ki tudja, mennyi van még hátra.

Alig egy hete olvasható volt a Nosalty oldalán, hogy visszahívják az 1 kg-os kiszerelésben kapható Auchanban nívó jázmin rizst. A Nébih(Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal) azonnali hatállyal megkezdte a termékek visszahívását, mert annak vizsgálatakor üvegdarabokat találtak benne a szakemberek. Természetesen a forgalmazó arra kérte a vásárlókat, hogy a megvásárolt rizst semmi esetre se fogyasszák el, vigyék vissza a boltba. 

TESCO Téliszalámi (400 g), Heineken minőségi világos sör (0,25 l), Golden Lily szárított sárgabarackmag (100 g), Alnatura bio kukorica chips (125 g) vagy épp KINGA fagyasztott fasírtalap (500 g). Ez csak töredéke az elmúlt időszakban visszahívott élelmiszereknek, és a felsorolás itt még nem áll meg. A legújabb visszahívandó termék a vaníliafagylalt

Häagen-Dazs jégkrémek magyarországi forgalmazója termékvisszahívást jelentett be. A nyár hűsítő kedvencében ugyanis idegen anyagot találtak, így elengedhetetlen volt, hogy megkezdjék a fagylaltok kivonását a forgalomból. Nem minden termék van azonban veszélyben: csak egy bizonyos azonosítóval rendelkező élelmiszert kezdtek visszahívni. 

„A visszahívás a Häagen-Dazs Vanília ízű jégkrém 460 ml és 95 ml-es kiszereléseit érinti, ezekben ugyanis etilén-oxid jelenlétét fedezték fel. Ez a vaníliakivonatból származik”

 

- írja a Nosalty

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás