promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentést tett a magyar Tesco, több ezer magyar fog ennek örülni
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erről jó, ha tudtok.

Újabb magyar városban és környezetében kezdi meg a házhozszállítást a magyar Tesco, ugyanis a siófoki hipermarketjük is csatlakozott a Tesco Otthonról szolgáltatáshoz. Így pedig 13 ezer magyar háztartásban érhető el már online is az áruházlánc 15 ezer friss és tartós terméket tartalmazó kínálata.

A bejelentéssel párhuzamosan pedig Magyarországon már két és félmillióan élvezhetik az online rendelés és házhozszállítás előnyeit a Tesco által is. A Tesco online üzletága így tovább bővült, de nemcsak Siófok, hanem 19 környező település is jól járt ezzel, hiszen számukra is lehetőség lesz majd online beszerezni a termékeket.

A vásárlók minél gördülékenyebb kiszolgálásának érdekében pedig a Tesco azt is bejelentette, hogy további 17 fővel növelték a kiszolgálást végző csapat létszámát.

És hogy hol lehet elérni a Tesco színes termékpalettáját online, illetve hol lehet rendelni a termékek közül?

A boltlánc honlapján, vagy éppen a Tesco mobiltelefonos applikációján keresztül, amely Androidon és iOS-on is elérhető. A rendelést pedig a cég a kiválasztott egyórás idősávban, akár már aznap házhoz szállítja, de lehetőség van személyes áruházi átvételre is.

(via Pénzcentrum)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás