promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas bejelentést tett a magyar Tesco, több tízezer magyart érinthet az újdonság
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos fejlesztésekről számolt be az áruházlánc.

Az elkészült fejlesztéseknek köszönhetően további 15 ezer magyar háztartásnak válik lehetővé az online vásárlás a Tesco áruházláncnál. Azt is bejelentették, hogy a fővároson kívül további 8 település esetén akár fél órán belül is házhoz érkezhetnek a webáruházban kosárba tett termékek - írta meg a Media1.

A Tesco mostantól két újabb Pest megyei áruházából szolgálja majd ki az internetes felületükön beérkező megrendeléseket, így Érd, Gödöllő, valamint ezen települések vonzáskörzetei használhatják ki a gyors házhozrendelés lehetőségét.

A potenciális vásárlók a Tesco webes felületén, valamint az Android- és iOS- rendszerekre fejlesztett applikációk segítségével tudnak bepakolni a virtuális kosarainkba. A rendeléseket a Tesco a kiválasztott kétórás idősávban – Budapesten és környékén akár aznap – házhoz is visz, de a legtöbb esetben lehetőségünk van személyes áruházi átvételre is, amihez még az autót sem szükséges elhagynunk.

A szolgáltatásbővítés keretében a Tesco vidéki városokba is kiterjesztette a Foodpandával kötött együttműködését.

A futárok már Győrben, Mosonmagyaróváron, Sopronban, Siófokon, Dunaújvárosban, Szegeden, Miskolcon és Debrecenben is akár 30 perc alatt kiszállítják a helyi Tesco Expressz üzletből a Foodpanda oldalon, illetve alkalmazáson keresztül leadott rendeléseket a bolt körülbelül 5 kilométeres körzetében.

Mégis hogyan tudunk házhoz rendelni?

(via Media1)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás