promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas bejelentést tett a magyar Tesco, több tízezer magyart érinthet az újdonság
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos fejlesztésekről számolt be az áruházlánc.

Az elkészült fejlesztéseknek köszönhetően további 15 ezer magyar háztartásnak válik lehetővé az online vásárlás a Tesco áruházláncnál. Azt is bejelentették, hogy a fővároson kívül további 8 település esetén akár fél órán belül is házhoz érkezhetnek a webáruházban kosárba tett termékek - írta meg a Media1.

A Tesco mostantól két újabb Pest megyei áruházából szolgálja majd ki az internetes felületükön beérkező megrendeléseket, így Érd, Gödöllő, valamint ezen települések vonzáskörzetei használhatják ki a gyors házhozrendelés lehetőségét.

A potenciális vásárlók a Tesco webes felületén, valamint az Android- és iOS- rendszerekre fejlesztett applikációk segítségével tudnak bepakolni a virtuális kosarainkba. A rendeléseket a Tesco a kiválasztott kétórás idősávban – Budapesten és környékén akár aznap – házhoz is visz, de a legtöbb esetben lehetőségünk van személyes áruházi átvételre is, amihez még az autót sem szükséges elhagynunk.

A szolgáltatásbővítés keretében a Tesco vidéki városokba is kiterjesztette a Foodpandával kötött együttműködését.

A futárok már Győrben, Mosonmagyaróváron, Sopronban, Siófokon, Dunaújvárosban, Szegeden, Miskolcon és Debrecenben is akár 30 perc alatt kiszállítják a helyi Tesco Expressz üzletből a Foodpanda oldalon, illetve alkalmazáson keresztül leadott rendeléseket a bolt körülbelül 5 kilométeres körzetében.

Mégis hogyan tudunk házhoz rendelni?

(via Media1)

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás