promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mára hagytad a bevásárlást? Ezt mindenképp érdemes tudnod, mielőtt elindulsz a boltba!
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jobb, ha mindenki felkészül arra, hogy ma tömegek lesznek a boltokban, bevásárlóközpontokban.

Magyarországon 2017 óta nagypéntek is munkaszüneti napnak számít, így idén négynaposra duzzadt a húsvéti hosszú hétvége. Ilyenkor az emberek többsége végre kicsit ki tudja pihenni magát, de közben mindenképp érdemes átgondolni, hogy mikor megyünk bevásárolni – sőt, a „profibbak” már el is intézték közvetlenül az ünnepek előtt a nagybevásárlást, hogy elkerüljék a tömegeket.

Nagypénteken szinte minden bolt zárva volt, és így lesz ez majd húsvétvasárnap, húsvéthétfőn is – persze akadnak kivételek, hiszen egyebek között a benzinkutas kisboltok, éjjel-nappalik, illetve egyes CBA, Coop, Reál egységek is nyitva lehetnek, de a nagy áruházláncok leginkább zárva tartanak.

Szombaton, vagyis ma viszont a legtöbb bolt normális, szombati nyitvatartás szerint üzemel, így aki nem akar hiányt szenvedni a következő két napban, annak a várhatóan hatalmas tömeg ellenére ma kell elintéznie a nagybevásárlást – de előtte mindenképp érdemes megnézni, hogy meddig van nyitva az adott üzlet.

Normál esetekben így lesznek nyitva a nagyobb bolthálózatok, de ez helyenként eltérhet:

  • Aldi: általában 21:00-ig;
  • Lidl: általában 21:00-ig;
  • Tesco: általában 22:00-ig;
  • Auchan: általában 21:00-ig;
  • Spar: általában 20:00-ig;
  • Penny Market: általában 21:00-ig.

Ismételten ki kell hangsúlyoznunk, hogy egyes boltok nyitvatartása eltérő lehet, így érdemes indulás előtt ellenőrizni azokat az interneten – meg persze felkészülni lélekben a tömegre, hiszen legközelebb csak kedden tér minden vissza a régi kerékvágásba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás