promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy változások lesznek a húsvéti hosszú hétvégén Magyarországon – szokás szerint a boltokat és a patikákat is nehéz lesz elérni
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyarországi nagyobb boltláncok nem igazán lesznek nyitva a húsvéti hosszú hétvégén, szóval nem árt jól bevásárolni.

Nyakunkon van a húsvéti hosszú hétvége Magyarországon, ami ugyebár négynapos lesz. A leleményesebbek már elkezdtek fokozatosan bevásárolni, mivel nem akarják az utolsó pillanatokra hagyni a dolgot. Arra nem árt felkészülni, hogy csütörtökön minden üzlet elképesztően tömve lesz.

Fel kell készülni, hogy a legnagyobb boltláncok, mint a Tesco, Spar, Auchan, Lidl, Penny Market, és Aldi mind zárva tartanak nagypénteken, húsvétvasárnap, illetve húsvéthétfőn is.

Azonban április 16-án, szombaton az üzletek a szokásos nyitvatartási rend szerint működnek majd.

A napi.hu számolt be arról, hogy a nagyobb magyarországi boltok, mint a CBA, a Reál és a Coop esetében nincs egységes nyitvatartási rend, így ezeknél az ünnepnapokon elérhető üzletek nyitva lehetnek. Csakúgy, mint a Spar franchise-hálózatának egyes tagjai. 

Országszerte a benzinkutas boltok, valamint az éjjel-nappalik ünnepnapokon is nyitva lehetnek.

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) is közleményt adott ki, hogyan lesznek majd nyitva a gyógyszertárak hazánkban.

Április 15-én, nagypénteken, április 17-én, húsvétvasárnap és április 18-án, húsvéthétfőn kizárólag a 0-24 órás nyitvatartású, az ünnepnapokon is nyitva tartó, valamint az ügyeletes és készenlétet ellátó patikák biztosítják a gyógyszerellátást.

Hogy hol van Magyarországon a közelünkben ügyeletes gyógyszertár, azt ide kattintva könnyen tudjuk ellenőrizni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás