promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy román kamionos nem csak forgalommal szemben ment az autópályán, de még be is volt rúgva
Borítókép:  Police.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rendőröknek kellett megakadályoznia, hogy komolyabb baleset legyen belőle.

A múltkori cikkünkben számoltunk be egy ukrán kamionosról, aki olyan dolgot tett, amiért 5 év börtön is várhat rá. Ha belegondolunk, az ő tette nem is annyira súlyos, mint amit a kollégája csinált az M3-as autópályán.

A rendőrség beszámolója szerint hajnalban riasztotta őket valaki, mert az M3-as autópálya szabolcs megyei szakaszán egy kamion a forgalommal szemben hajtott.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Autópálya Alosztályának munkatársai a balesetveszélyesen közlekedő kamiont Vaja térségében megállították, igazoltatták a sofőrt, aztán jöhetett a szonda. A cikk címében már elárultuk, hogy a sofőr ittas volt.

A tehergépkocsit vezető férfi elmondta, hogy miután túlhajtott a Mátészalka irányába vezető kijáraton, úgy döntött, hogy megfordul az autópályán és visszamegy.

A rendőrök azt is megállapították, hogy a járművezető a megfordulás közben az utat szegélyező szalagkorlátot is megrongálta. A rendőrök a 46 éves román állampolgárságú sofőr vezetői engedélyét a helyszínen bevonták, a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben közúti veszélyeztetés bűntett, valamint ittas járművezetés bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárás indult.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás