promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrület a budapesti utakon: olyat csinált egy szabálytalan Mercis, ami mindenkit felháborított – videó
Borítókép:  youtube.com/Bp-i Autósok Közössége (screenshot)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen felkavaró jelenet zajlott le nemrég a 13. kerületben, ugyanis egy szabálytalan Mercis nemes egyszerűséggel eltolt maga elől egy taxist.

Rengeteg filmben láthattuk már, hogy milyen, amikor valaki bekattan az úton, és igazi őrültséget csinál a kocsijával. Számtalan orosz YouTube-videó is megmutatta már az utóbbi években, hogy mire képesek a frusztrált emberek, ha az autójukban jön rájuk az 5 perc. Nos, most nem kell messzire menniük azoknak, akik örömüket lelik ezekben a felvételekben, hiszen pár napja Budapesten, a 13. kerületben történt egy elég durva baleset.

A Bp-i Autósok Közössége tette közzé azt az olvasói videót, amiben azt láthatjuk, hogy egy G Mercis szabálytalanul behajtott egy egyirányú utcába, ahol szembe került egy szabályosan közlekedő taxissal, aki valamiért nem szeretett volna visszatolatni – egy rövid szóváltás után a Mercis megelégelte a dolgot, és a terepjárójával úgy, ahogy van, eltolta maga elől a taxist, majd szó nélkül elhajtott.

A taxis természetesen bejelentette az esetet a rendőrségnek, az ügyben pedig eljárás indult, így jó eséllyel hamarosan megkapja a neki járó büntetést a Mercis, aki úgy tűnik, hogy egyáltalán nem bírt a temperamentumával, és rossz döntést hozott egy feszült szituációban – amit amúgy a taxis viselkedése sem tett könnyebbé.

Itt lehet megnézni az ütközésről készült felvételt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás