promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megható videót tett közzé az Omega-együttes
Borítókép:  Profimedi/Artyom Korotayev/TASS
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kóbor Jánosnak Pete Agnew és a Nazareth üzent Skóciából.

Két hete érkezett a szomorú hír, hogy a legendás magyar zenekar, az Omega-együttes frontembere, Kóbor János egy rosszullét után került kórházba, ahol később az is kiderült, hogy koronavírussal fertőződött meg. Azóta Mecky állapotáról annyit lehet tudni, hogy átszállították a fővárosi Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára, ahol mélyaltatásban tartják.

Meckyért százezrek imádkoznak Magyarországon, korábban a zenekar közös imára hívta az összes rajongót november 20-án, szombaton este 10 és 11 óra között. Az utóbbi hetekben szinte az egész ország azt várja már, hogy az énekes állapotáról jöjjenek örömteli hírek.

Közben az Omega-együttes a Facebook-oldalukon megosztják a zenésztársak által küldött üzeneteket, videókat is. Korábban a Scorpions-együttes küldött megható üzenetet, most pedig a skót Nazareth-együttes üzent Meckynek, hogy mielőbb meggyógyuljon.

Az Omega és a Nazareth korábban többször is elképesztő koncerttel örvendeztették meg a publikumot, legutóbb 2019 novemberében Budapesten a Papp László Sportarénában. 

A világhírű skót rockbanda a hatvanas évek végén alakult, már több mint 50 éve vannak a színpadon, legismertebb daluk a Love Hurts.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás