promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megható hírt közölt az Omega-együttes
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kóbor János közel két hete fekszik kórházban.

Az Omega-együttes frontembere, Kóbor János egy rosszullét után került be a kórházba, ahol kiderült, hogy ő is megfertőződött a koronavírussal. Mecky-t azóta átszállították a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára, ahol mélyaltatásban tartják őt.

[[cikk]]

A legendás énekesért az egész ország aggódik, zenésztársai is egymás után küldenek neki jókívánságokat, és pozitív energiát a mihamarabbi felépüléshez. A minap egy igazi világsztár, a Scorpions frontembere, Klaus Meine is üzent régi barátjának egy videóüzenetben, amit az Omega is megosztott a Facebook-oldalán.

„Szia, Mecky! Klaus Meine vagyok a Scorpionsból. Hallottam róla, hogy kórházba kerültél néhány napja koronavírus miatt. Gyors felépülést kívánok Neked! A legjobbakat, Barátom! Gyógyulj meg minél hamarabb!”

- fogalmazott a videóban az énekes.

Az Omega és a Scorpions barátsága 1970-re nyúlik vissza, amikor a magyar együttes nyugat-európai koncertturnéján a német banda volt az előzenekar. Azóta többször is álltak már egy színpadon, utoljára 2014-ben a Hősök terén, amikor a Wind of Change című dalukat Kóbor János és Molnár György 'Elefánt' közreműködésével adták elő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás