promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató: az Omega előre megjósolta az együttest érintő szörnyűségeket?
Borítókép:  Kóbor János / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Omega-együttes legutóbbi bejegyzése arra utal, hogy a Testamentum című lemez szövegei szinte megjósolták ezt a rendkívül nehéz időszakot.

Szinte az egész országot sokkolta múlt szombaton a szomorú hír, hogy kórházba került a legendás Omega-együttes frontembere, Kóbor János, vagyis Mecky, aki állítólag elkapta a koronavírust. Az énekes nem oltatta be magát, az állapotáról pedig szinte semmit sem lehet tudni, de a zenekar arra kérte tegnap este a rajongókat, hogy imádkozzanak Kóbor János mihamarabbi felépüléséért.

Nemrég megjelent az Omega közösségi oldalán egy egészen hátborzongató bejegyzés, amiben megemlékeznek Mihály Tamás egy évvel ezelőtti haláláról, illetve azt is megemlítik, hogy Benkő László is egy esztendővel ezelőtt hunyt el – ennyi szörnyűség után pedig már a zenekar is elgondolkodott azon, hogy vajon a Testamentum című lemez általában sötét, a halállal és az elmúlással foglalkozó szövegei mennyire jósolták meg előre a mostani rettenetes helyzetet.

„Három napja emlékeztünk meg Benkő Laci halálának évfordulójáról. Ma van egy éve, hogy Mihály Tamás is eltávozott közülünk. Alig egy hete robbant a hír, hogy Kóbor János, Mecky is kórházba került. Miközben szorítunk érte, azon gondolkodunk, mennyire volt sorsszerű a Testamentum lemez zenei- és szövegvilága.

A Testamentum hamarosan megjelenő hanglemez-változata 3 dallal bővebb, mint a CD. Ezért egy maxi CD is a boltokba kerül, a lemez megjelenésével egy időben. A kislemez alcímét Mecky javasolta még hónapokkal ezelőtt, az egyik dal címe után. Bízzunk benne, hogy Mecky felépülése után csak legyintünk ezekre a véletlenszerű összecsengésekre!”

Reméljük, hogy igaza van az Omegának, és hamarosan mindenki csak legyinteni fog a véletlenszerű összecsengésekre, miután Kóbor János meggyógyul.

Itt lehet megnézni az Omega posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás