promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kötelezővé teszi a maszkviselést a Spar, de nem mindenkinek
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Spar Magyarország arra buzdítja a dolgozóit, hogy oltassák be magukat.

A szakértők igyekeznek mindenkit arra buzdítani, hogy vegyék fel a harmadik oltást. Ugur Sahin, a BioNTech vezérigazgatója is arról számolt be, hogy a klinikai vizsgálatok szerint az antitestek száma az oltást követő hetedik, nyolcadik vagy kilencedik hónaptól elkezd csökkenni.

Már Magyarországon is egyre súlyosabb a járványhelyzet, és erősen berobbant a negyedik hullám.

A Spar is reagált a helyzetre, szóval kötelezővé teszi a munkavállalók számára a maszkhasználatot a vásárlók és a dolgozók védelme érdekében. Itt meg persze meg kell említeni, hogy a vásárlóknak nem kötelező maszkot hordani, csak ajánlott.

A vállalat hozzátette, hogy nem teszi kötelezővé a koronavírus elleni védőoltást dolgozóknak, de igyekeznek arra buzdítani az alkalmazottakat, hogy oltassák be magukat.

„Vállalati közösségünkben nem tesszük kötelezővé a koronavírus elleni védőoltást, mert bízunk abban, hogy valamennyi dolgozónk megérti az egyéni felelősségvállalás fontosságát. A SPAR éppen ezért arra buzdítja minden munkatársát, legyen szó áruházi kollégáról vagy irodai dolgozóról, hogy éljen az ingyenes védőoltás lehetőségével, hiszen ez az egyetlen hatékony módja a járvány elleni védekezésnek. A vállalat munkavállalói akár munkaidőben is felvehetik az oltást, ha éppen akkorra kapnak időpontot”

mondta Maczelka Márk, a Spar Magyarország kommunikációs vezetője.

 A cég a világjárvány kitörésekor az elsők között tett hatékony lépéseket a fertőzésveszély enyhítése érdekében, hiszen a lakosság élelmiszerrel történő ellátása stratégiai fontosságú terület. A védőeszközök – maszkok, kesztyűk, fertőtlenítőszerek - biztosításán túl leheletvédő plexiket telepített a pénztárakhoz, s megtöbbszörözte a napi takarítások és fertőtlenítések számát az áruházakban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás