promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jó hírünk van az autósoknak: pénteken végre eljön, amire sokan vártak
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Van miért várniuk az autósoknak a pénteket, ugyanis rengeteg ember vágya fog teljesülni.

Az utóbbi időszakban egészen félelmetes volt látni, hogy szinte folyamatosan emelkedik az üzemanyag ára. Sőt, a benzin literenkénti átlagára olyan magas lett, hogy túllépte a történelmi csúcsot, és új rekord született sokak legnagyobb bánatára – de most végre fellélegezhetnek a gépjármű tulajdonosok, hiszen remek hírünk van számukra.

A Holtankoljak.hu tájékoztatása szerint eljött, amire olyan sokan vártak, ugyanis most kivételesen nem stagnált, vagy emelkedett, hanem csökkent az üzemanyag ára: a benzin literenkénti átlagára augusztus 6-tól 4 Ft-tal lesz kevesebb, így 452 Ft-ba fog kerülni; míg a gázolaj 2 Ft-tal esik vissza, aminek hatására 447 Ft-ot kell majd fizetni érte péntektől a töltőállomásokon.

Igaz, hogy még így sem nevezhető éppenséggel kellemesnek, vagy olcsónak az üzemanyag aktuális ára, de az biztos, hogy ideje volt már egy kis csökkenésnek a számtalan emelkedés után, mert már sokan így is megérezték a pénztárcájukon a különbséget.

Az autósok így jobban teszik, ha pénteken tankolnak egy nagyot, hiszen nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő, és mennyivel lesz drágább később a benzin, vagy a gázolaj.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás