Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szörnyű hírt kaptak az autósok: szerdán komoly változások lesznek

Szörnyű hírt kaptak az autósok: szerdán komoly változások lesznek

Helyi Hírek

Szörnyű hírt kaptak az autósok: szerdán komoly változások lesznek

Helyi Hírek

Promotions 12:52

Érdemes az autósoknak felkészülniük a szerdára, ugyanis az eddigieknél jóval többet kell majd költeniük a benzinkutakon.

Van egy elég rossz hírünk gépjármű tulajdonosoknak, ugyanis hamarosan ismét bekövetkezik az, amitől rengetegen félnek: megint drasztikusan emelkedik az üzemanyag ára Magyarországon – sőt, konkrétan olyan szinten az egekben lesz a benzin literenkénti átlagára, hogy ezzel újabb rekord dől meg sokak legnagyobb bánatára.

Az autósokat július 21-én szinte sokkolta, hogy 453 Ft-tal sikerült elérni a történelmi rekordnak számító benzin átlagár szintet, ami legutóbb 2012 tavaszán következett be. Utána jött egy jelentősebb árcsökkenés, majd július 30-án 454 Ft-tal sajnos megdőlt a rekord – de most még ezt is sikerül túlszárnyalni.

A Holtankoljak.hu tájékoztatása szerint augusztus 4-én, szerdán bruttó 2 forinttal nő a benzin literenkénti átlagára, így ettől a naptól kezdve 456 Ft-ba fog kerülni, ami történelmi csúcs.

Ezek alapján jobban teszik a benzines kocsik tulajdonosai, ha felkészülnek a szerdára, és még előtte tankolnak egy nagyot, mert utána az eddigiekhez képest sokkal mélyebben kell majd a zsebükbe nyúlniuk – ráadásul ki tudja, hogy mit hoz még a jövő, hiszen akár további drágulás is lehetséges a következő napokban, hetekben.

De van egy jó hírünk is, ugyanis a gázolaj átlagos literenkénti átlagára nem változik, így továbbra is 449 Ft marad.

Borítókép: Illusztráció / Profimedia