Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Terméket hívott vissza a Metro – ha ebből vásároltál, akkor nem árt vigyázni

Terméket hívott vissza a Metro – ha ebből vásároltál, akkor nem árt vigyázni

Helyi Hírek

Terméket hívott vissza a Metro – ha ebből vásároltál, akkor nem árt vigyázni

Helyi Hírek

BTP 17:34

A Metro hétfőn húskészítményeket hívott vissza, most ételízesítők kerültek a reflektorfénybe.

Először kezdjünk az ételeket megízesítő fűszerekkel. A visszahívás a Metro Chef ételízesítő 750 grammos és 5 kilogrammos, valamint az Aro ételízesítő 75 grammos és 1 kilogrammos kiszerelésű termékeire vonatkozik.

Itt a nem jelölt allergén (zeller) jelenléte miatt a Metro Kereskedelmi Kft. visszahívta és kivonta a forgalomból a Metro Chef és az Aro ételízesítőket - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerdán.

A Nébih tájékoztatása szerint a termék a zellerre érzékeny fogyasztóknál allergiás reakciókat válthat ki, ezért esetükben a fogyasztása elkerülendő.

Valószínűleg ezekkel nem sokan fognak visszarohanni, de hétfőn volt egy bejelentés, ami többeket érintett, amikor a Metro húskészítményeket hívott vissza etilén-oxid jelenléte miatt.

Az intézkedés három terméket érint. A 2 kilogrammos kiszerelésben kapható Aro pulykasonka minőségmegőrzési ideje 2021.07.22. - 2021.08.31., a LOT 21182 tételazonosítóval ellátott Aro füstölt főtt préselt császárszalonna minőségmegőrzési ideje 2021.08.15. Az 500 grammos Kedvenc májas tételazonosítója LOT 21180, minőségmegőrzési ideje 2021.08.13.

A visszahívott termékek árát természetesen minden áruházban visszaadják.

Itt az intézkedést inkább elővigyázatosságból tették, mivel krónikus kockázatot csak a sokáig tartó, nagy mennyiségű fogyasztás okozhat.

(via MTI)

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria