promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentette a családot az, amit egy ALDI-ban vásárolt termék dobozában találtak - fotó!
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Soha senki nem is számított, még ehhez hasonlóra sem. A nagy felfedezésből azonnal fotó lett, majd a kép után kacaj töltötte meg a közösségi tereket.

Valószínűleg mindenki rémálma, hogy a gondosan becsomagolt termékek dobozában valami fura dolgot talál, rosszabb helyzetben valamiféle izgő-bizgő, mozgó élőlényt, jobbik helyzetben valami anyagában oda nem illőt. És van egy harmadik eset is, miszerint valami olyanra bukkanunk, amelytől ugyan kikerekedik a szemünk, de mégis minden dolog rendben van a termék csomagolásában.

Utóbbi eset történt meg Ausztráliában egy chicken nuggetses dobozzal kapcsolatban, avagy dínó alakú, panírozott csirkemellek szorításában. Ez amúgy az ALDI egyik nagyon népszerű terméke a szigetországban, főleg a gyerekek imádják.

A felfedezést tévő család nagyon mulatságosnak találta az eseményt, és a fura pózban álló dínókról azonnal fel is töltöttek egy képet kedvenc ausztrál Facebook-csoportjukba.

A dobozban a dinoszauruszok elég "kompromittáló" pózban voltak összefagyva, és az anyuka azon viccelődött, hogy hamarosan a csomagolásban baby T-Rex falatok is lesznek majd. Ez pedig így plusz.

A 7News ausztrál híroldal pedig megkérdezte az ALDI szővívőjét is az esetről, aki viccesen reagálva végül elnézést kért az "indiszkrét" dínók viselkedése miatt.

Aldi Mums/Facebook

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás