promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű hírt közölt az Auchan – Ennek nem fognak örülni a magyar vásárlók!
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Van egy rettenetes hírünk az Auchan édesszájú vásárlóinak, ugyanis az áruházláncnak vissza kellett hívnia az egyik saját márkás termékét.

Ebben a fülledt melegben néha csak egy hűsítő finomság tudja tartani bennünk a lelket, így nem csoda, hogy ilyenkor az emberek szinte megrohamozzák a boltokat egy finom fagyi reményében. Szerencsére elképesztően széles a választék, így mindenki megtalálja azt a terméket, ami igazán a fogára való – most viszont egy elég rossz hírt hoztunk azoknak, akiknek az Auchan egyik jégkrémje a kedvencük.

Az Auchan és a Nébih (Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal) közleményéből kiderül, hogy esetleges etilén-oxid szennyezettség miatt vissza kellett hívni az „Auchan csokoládéízű jégkrém (42,1%), vaníliaízű jégkrém (42%), csokoládéízű szósszal (8,5%), zsírszegény kakaós cukormázzal (3,9%), csokoládé darabokkal (2,1%) és mandula-, mogyorónugáttal (1,4%) 500ml, (4x125ml), 277,2g (4x69,3g)” nevezetű terméket, ami 3596710276745-ös EAN kóddal és 31/03/2023-as lejárati dátummal rendelkezik.

Az áruházlánc arra kéri az érintett vásárlókat, hogy ha valamikor ilyen terméket vettek, a saját biztonságuk érdekében semmiképp se fogyasszák el azt, hanem inkább minél előbb vigyék vissza bármelyik Auchanba, ahol természetesen a teljes vételárat megtérítik – akár még a blokk felmutatása nélkül is, szóval érdemes gyorsan cselekedni.

Itt lehet megtekinteni a visszahívott terméket:


Kép: Nébih

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás