promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rettenetes hírt közölt a Metro – Rengeteg magyar vásárló érintett!
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Van egy szomorú hírünk a Metro vásárlóinak, ugyanis az áruházláncnak vissza kellett hívnia az egyik saját márkás termékét.

Ebben a kánikulában igazán kellemes egy hideg desszert, ami csupán pár percig ugyan, de el tudja feledtetni velünk az izzasztó hőséget. Ilyenkor az emberek egyenesen rohannak a boltokba a hűsítő finomság reményében, és szerencsére kifejezetten nagy a választék, hiszen rengeteg termék várja az áruházak hűtőiben, hogy megkaparintsuk őket. Nos, most sajnos van egy igazán rossz hírünk azoknak, akik a Metro egyik sorbet fagyijáért rajonganak.

AMetro és a Nébih (Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal) tájékoztatásából kiderül, hogy esetleges etilén-oxid szennyezettség miatt vissza kellett hívni a „Metro Chef Lemon sorbet 2,5 l” nevezetű, PL0038 tételszámmal és 28.02.2022. lejárati dátummal rendelkező, illetve a „Metro Chef Lime sorbet 2,5 l” elnevezésű, PL0014 tételszámmal és 31.01.2022. lejárati dátummal ellátott termékeket.

Az áruházlánc arra kéri az érintett vásárlókat, hogy ha valamikor ilyen terméket vettek, a saját biztonságuk érdekében semmiképp se fogyasszák el azt, hanem inkább minél előbb vigyék vissza bármelyik Metróba, ahol természetesen a teljes vételárat megtérítik – szóval érdemes hamar cselekedni.

Itt lehet megtekinteni a visszahívott termékeket:


Kép: Nébih

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás