promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas bejelentést tett a Coca-Cola – Ennek az egész ország örülni fog!
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengeteg magyar ember lett boldogabb attól, amit a Coca-Cola nemrég közölt, hiszen mostantól nem kell izgulni amiatt, hogy eltűnik a boltok polcairól sokak kedvenc üdítője.

Hiába bukott Cristiano Ronaldo kólagyalázása miatt 4 milliárd dollárt a Coca-Cola, még így is a világ egyik legnépszerűbb üdítőgyártójának számít, ami jelenleg is számtalan finom ízzel kedveskedik a fogyasztóknak. Óriási örömöt okozott az embereknek, mikor pár hete visszatért a kínálatba a Cherry Coke, de mivel úgy tűnt, hogy csupán limitált ideig élvezhetjük Magyarországon a cseresznyés kóla frissítő erejét, sokan elkezdtek aggódni, hogy hamarosan ismét eltűnik, és megint évekig nem lesz kapható.

Végül a Coca-Cola meghallgatta a nép imáját, és a mi kezünkbe adta a döntést: kirakott egy posztot június végén, aminél ha összegyűlik 10 ezer like, akkor marad itthon az eredeti Cherry Coke – most pedig kiderült, hogy sikerült-e megmenteni sokak kedvenc ízét.

„Ti megszavaztátok, mi pedig tartjuk magunkat az ígéretünkhöz! Most már hivatalos, az eredeti Cherry Coke marad a portfólióban, hurrá! Szerencsére nem kellett sokáig várni, mert kevesebb, mint egy hét alatt összehoztátok a 10.000 lájkot. Szuper jók vagytok!”

– jelentette be az örömhírt a Coca-Cola.

Mostantól nem kell félniük azoknak, akik imádják a Cherry Coke-ot, hiszen bérelt helye van a boltok polcain és hűtőiben, hogy mindig kéznél legyen, ha valaki megkívánná.

Bevált a Coca-Cola stratégiája, hiszen így most mindenki úgy érezheti, hogy megvívott egy harcot, amit végül sikerült mindössze pár like-kal megnyerni – és mi mással ünnepelhetnénk a győzelmet, mint egy jó hideg Cherry Coke-kal?

Íme a Coca-Cola bejelentése:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás