Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagy bejelentést tett a BKK, megváltozik a budapestiek élete

Nagy bejelentést tett a BKK, megváltozik a budapestiek élete

Helyi Hírek

Nagy bejelentést tett a BKK, megváltozik a budapestiek élete

Helyi Hírek

Promotions 11:31

Életbe lépett az iskolai szünetben érvényes menetrend, de ezzel együtt hatalmas örömhírt is közölt a BKK.

A 2020/2021-es tanév rendjéről szóló kormányrendelet alapján június 15-én, kedden véget ért az idei tanév. Ennek megfelelően június 16-án életbe lépett az iskolai szünetben érvényes menetrend, szerdától már eszerint járnak a BKK járatai Budapesten - jelentette be a Budapesti Közlekedési Központ csütörtökön.

A járványveszély csökkenésének köszönhetően ugyanettől a naptól már nem zárják le a járművek első üléseit, azokat bárki szabadon használhatja.

Az elkülönítés célja az volt, hogy megóvja a járművezetők egészségét, akiknek a munkája elengedhetetlen ahhoz, hogy a főváros közösségi közlekedése a járvány ideje alatt is leállás nélkül, teljes kapacitással, megbízhatóan működjön.

Újraindult a járművezetői jegyértékesítés is, a járművezetőnél váltott vonaljegy 450 forintba, az előre váltott vonaljegy pedig 350 forintba kerül, azaz utóbbi 100 forinttal kedvezőbb árú.

Viszont, ahogy arról már korábban beszámoltunk, jobban járunk, ha bérletet vásárolunk, ugyanis júniusban különleges kedvezménnyel készült a BKK.

Borítókép: MTI / Balogh Zoltán