promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy bejelentést tett a BKK, megváltozik a budapestiek élete
Borítókép:  MTI / Balogh Zoltán
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Életbe lépett az iskolai szünetben érvényes menetrend, de ezzel együtt hatalmas örömhírt is közölt a BKK.

A 2020/2021-es tanév rendjéről szóló kormányrendelet alapján június 15-én, kedden véget ért az idei tanév. Ennek megfelelően június 16-án életbe lépett az iskolai szünetben érvényes menetrend, szerdától már eszerint járnak a BKK járatai Budapesten - jelentette be a Budapesti Közlekedési Központ csütörtökön.

A járványveszély csökkenésének köszönhetően ugyanettől a naptól már nem zárják le a járművek első üléseit, azokat bárki szabadon használhatja.

Az elkülönítés célja az volt, hogy megóvja a járművezetők egészségét, akiknek a munkája elengedhetetlen ahhoz, hogy a főváros közösségi közlekedése a járvány ideje alatt is leállás nélkül, teljes kapacitással, megbízhatóan működjön.

Újraindult a járművezetői jegyértékesítés is, a járművezetőnél váltott vonaljegy 450 forintba, az előre váltott vonaljegy pedig 350 forintba kerül, azaz utóbbi 100 forinttal kedvezőbb árú.

Viszont, ahogy arról már korábban beszámoltunk, jobban járunk, ha bérletet vásárolunk, ugyanis júniusban különleges kedvezménnyel készült a BKK.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás