promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Lidl szuper akciós termékeivel most te is A Konyhafőnökben érezheted magad!
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csütörtöktől mennyei hamburgerhúsok várnak a Lidl-ben, amelyek között akad strucchús is, így ha bevállalós vagy készülhetsz A Konyhafőnök következő évadára!

 

A Promotions már korábban megírta, hogy az RTL Klub-on futó A Konyhafőnök nézettsége az egekben van. Ez nem csoda, hiszen mindenki szívesen a televízió képernyőjére tapad, ha a főzés tudományáról van szó. A Konyhafőnök szerda esti adásában pédául az ausztrál konyha ételeit kellett elkészítenük a versenyzőknek, ahol Jenő csapatának strucchússal is dolgozniuk kellett. 

És itt jön szóba a Lidl, amely csütörtöktől óriási hambugerhús akciót hozott a vásárlóknak.

Május 28-a ugyanis a hamburger világnapja, így a magyarok egyik kedvenc üzletlánca is kedveskedik nekünk az előre elkészített hamburger húsokkal, amivel nincs más dolgunk, mint otthon kisütnünk őket. 

 Csütörtöktől megtalálható a Lidlben a friss Nyúlhús pogácsa, a Lazacos-sajtos húspogácsa, a Szarvas hamburger húspogácsa, a Black Angus Prime Burger de még Struccburgerhús is.

Forrás: Lidl

Persze szuper árakon! A Lidl akciós szórólapját itt nézheted meg.

Aki pedig inkább a görög ételeket kedveli, látogasson el hétfőn a Lidl-be, ugyanis május 31-től görög napok érkeznek a boltokba.

 

Forrás: Lidl

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás