promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: a nézők szavaztak – őt nem akarják többet a műsorban látni
Borítókép:  RTL offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rajongók nagyon elégedetlenek Sárközi Ákos egyik csapatával.

Volt egy szavazás a rajongók között Facebookon, ahol az volt a kérdés, hogy kinek kellene pénteken kiesnie. Gerzson, Mengyi és Ivett nem tudott pontot szerezni, így nekik biztosan meg kell majd küzdeniük azért, hogy folytathassák a versenyt. Ettől függetlenül a nézőknek egyik piros kötényessel sincs nagyon baja, szóval még azon is túltették magukat, amikor Ivett kiakadt anno Wendyre.

A rajongók jelenleg Sárközi Ákos lánycsapata miatt tépik a hajukat. A fiúk tegnap amúgy bemutatkoztak (Roland, Márió, Ádám) és nagyon jól teljesítettek a középdöntő harmadik napján, mivel mind a két pontot meg tudták szerezni. Ebbe még egy kis trükközés is belefért.   

Ahogy sokan tudják, a kék kötényesek másik triója teljese összeomlott, és egymás torkának ugrottak. Ezzel elhozták a középdöntő egyik legnagyobb balhéját, nagy ellenszenvet kiváltva így a nézőkből.

Érdekes módon a rajongók szinte csak a három lány között szórták szét a szavazatokat. Orsi toronymagasan első lett, aztán jött Zsanett, majd Szonja. Azt is hozzá kell tenni, hogy Orsi jóval több voksot kapott, mint Zsanett és Szonja ketten.

Most így áll a helyzet, de Orsinak azért van rajongótábora is, akiknek tetszik, hogy így fel tudta szívni magát.

A verseny a középdöntő negyedik napjával folytatódik, aztán pénteken eldől, hogy kinek kell majd távoznia.

Lemaradtál valamelyik A Konyhafőnök hírről? Akkor kattints ide és szemezgess a cikkeink között!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás