promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy Aldi-titokról rántjuk le a leplet, amely érdekes lehet számodra is
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sorok között kolbászolva te is észrevehetted, hogy a polcok nem teljesen olyanok, mint máshol. Erre is van magyarázat.

Mindenre van magyarázat, hiszen a világot a ráció kormányozza, vagy éppen az ésszerűség elvén belül egyéb tényezők, amelyek szoros kapcsolatot ápolnak a rációval. Az Aldi vagy a Lidl esetében például nagyon fontos a gyorsaság, a pörgősség. Nem véletlen, hogy hatalmas vonalkódok és picike pakolórészek vannak az áruházakban. 

A szupergyors Aldis pénztárazásokról egy korábbi cikkünkben már írtunk, sőt egy videóban meg is mutatják a nagy trükköt:

Amikor bemész egy Aldiba, valószínűleg azonnal feltűnik, hogy a termékek dobozokban vannak. Ha éppen olyan játékban lennél, hogy a polcokról fel kellene ismerni, hogy melyik áruházban tettek ki véletlen, ebből azonnal rájöhetsz.

A Tescóban például csak kevés áru van dobozban, itt inkább kipakolnak mindent a polcokra.

Az Aldinál a dobozok kialakítása is olyan, mintha nem is lennének ott dobozok, hiszen – mint ahogy azt a fejlécképen is láthatjátok – színben és kialakításban ezek a tárolók abszolút a termékhez igazodnak.

Az Aldi az efféle pakolási-rendezési módszerrel időt, az időn keresztül pedig pénzt takarít meg. Ha elfogy a dobozból az áru, egyszerűen odatesznek egy másik dobozt, így nem is kell folyamatosan tölteni a polcokat, csak nagyobb körökben.

(via Mashed)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás