promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Pepco orgazmus közeli állapotot okoz a vásárlóinak
Borítókép:  Forrás: profimedia.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Több ezer ember legnagyobb örömére, április 7-én a PEPCO újranyitotta üzleteit. A Facebook/Lakásdekor by PEPCO zárt csoportjában a vásárlók az orgazmushoz hasonlítják az érzést, hogy ismét bemehetnek vásárolni az üzletekbe. 

Az is lehet, hogy te is köztük vagy, így nem kell bemutatnunk, de azért jobb ha tudod, hogy létezik a Facebookon egy 124 ezer fős, zárt PEPCO csoport, amelynek az a lényege, hogy a vásárlók megoszthatják egymás között a tapasztalataikat, észrevételeiket, vagy csak szimplán megmutatják a csoporttársaknak, hogy milyen terméket vásároltak a Pepco üzleteiben. A Dél-afrikai Pepkor Holding, nemzetközi diszkont kereskedőlánc termékei egyébként nagyon komoly függőséget okoznak, ugyanis olcsó- és jó minőségű termékeket értékesítenek, így nem is csoda, hogy mindenki odaáig van értük. 

A március 8-ai bezárások a Pepco-t is érintették, így a diszkont ruházati és háztartási eszközöket forgalmazó cégnek is be kellett zárnia az üzleteit. Ez pedig komoly elvonási tüneteket okozott a Pepco-rajongók számára. Április 7-én azonban életbe lépett az enyhítés első fázisa, mivel 2,5 millió ember megkapta az első koronavírus vakcináját, így a kormány úgy döntött, hogy kinyithatnak az üzletek és a szolgáltatások. 

Több se kellett a lelkes vásárlóknak, egyből megrohamozták a Pepco-t, és fel is töltötték a csoportba a legújabb szerzeményeket.

A Facebook csoportban természetesen vicces bejegyzések is érkeztek a hosszú készerpihenő után.

"Olyan mintha újra kapnék levegőt!"

- írta az egyik hölgy vásárló a csoportba feltöltött képéhez, aki tányéralátétet, konyharuhát és képkeretet vásárolt magának. 

"Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem felért egy orgazmussal."

- osztotta meg véleményét a csoportba egy másik nő, aki 13 lakásdekor terméket vett a Pepco-ban a nyitás után. 

A Facebook/ Lakásdekor by PEPCO csoportba egyébként bárki beléphet, aki úgy érzi hasonlóképpen imádja a Pepco termékeket. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás