promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötöslottó: 2020-ban olyan történt, amire 63 éve nem volt példa
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Szerencsejáték Zrt. készített egy összesítőt a 2020-as évről. Ebből kiderül, az ötöslottó 63 éves történetének legnagyobb nyereményét vitte el valaki tavaly, az illető 6,431 milliárd forintot nyert.

A Szerencsejáték Zrt. készített egy összesítőt a 2020-as évről, nyereményekről, rekordokról, s főleg arról, kik lettek az elmúlt esztendő legszerencsésebb emberei. (Persze, nevek említése nélkül.) Mint kiderült, 

a számsorsjátékok (azaz Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Luxor, Kenó, Joker, Puttó, Eurojackpot) a legeredményesebbek. Az ötöslottó 63 éves történetének legnagyobb nyereményét vitte el valaki tavaly, az illető 6,431 milliárd forintot nyert.

Bár az sem panaszkodhat, aki – szintén az ötöslottón – 1,7 milliárd forintot nyert július közepén, míg valaki karácsonyi ajándékként jutott 3,959 milliárd forinthoz. Utóbbi a játék történetének ötödik legnagyobb nyereménye.

Maradva az ötöslottónál, ez hozott a legtöbb embernek szerencsét:

1150 játékos nyert egymillió forintnál nagyobb összeget.

A kaparós sorsjegyek 534 játékost tettek milliomossá, de a Szerencsejáték Zrt. összesítésében arra is kitért, hogy a sportfogadás is szépen jövedelmezett:

a Tippmixen az év legnagyobb nyereménye majd 17 millió, a Tippmixprón több mint 10 millió forint volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás