Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elmarad az augusztus 20-i tűzijáték és a Szent István-napi rendezvény

Elmarad az augusztus 20-i tűzijáték és a Szent István-napi rendezvény

Helyi Hírek

Elmarad az augusztus 20-i tűzijáték és a Szent István-napi rendezvény

Helyi Hírek

Promotions 10:50

Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón bejelentette, hogy milyen további döntéseket hozott a Magyar Kormány a koronavírus-járvány elleni védekezésben.

Gulyás Gergely korábban bejelentette, hogy az Operatív Törzs javaslatára a kormány a határellenőrzés korlátozásáról döntött, mert a környező országokban folytatódott a fertőzöttek számának növekedése. Ez az intézkedés július 15-én, szerdán éjfélkor érvénybe lépett.

A miniszter a csütörtöki Kormányinfón kihirdette a kormány újabb döntését, melynek értelmében a Szent István-napra tervezett rendezvények, beleértve a tűzijátékot is, elmaradnak. A miniszter hozzátette, ha lehet, akkor később megtartják ezeket az ünnepségeket, de idén nagy valószínűséggel teljes egészében elmaradnak.

Továbbra sem engedélyezett az 500 fő feletti, zenés- táncos rendezvények megtartása, de ezen tilalom feloldását július 29-én fogják megvitatni.

A miniszter tájékoztatása szerint, amennyiben a jelenlegi helyzet augusztus 15-e után is fennmarad, úgy bevezetnek egy támogatási rendszert, amivel a könnyűzenei élet résztvevőit fogják támogatni.

Gulyás Gergely sajtótájékoztatóját alább nézhetitek meg teljes egészében.

Borítókép: NLC