Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megmutatja oroszlánkörmeit a tél, majd folytatódik a tavasz

Megmutatja oroszlánkörmeit a tél, majd folytatódik a tavasz

Helyi Hírek

Megmutatja oroszlánkörmeit a tél, majd folytatódik a tavasz

Helyi Hírek

Promotions - 2020.02.12. 17:47

Péntekig marad a változékony idő, de gyengül az áramlás felettünk, ezért veszít erejéből a szél. Péntekre virradóan ciklon vonul el tőlünk északra sokfelé csapadékot okozva, amely döntően eső lesz, de északkeleten hó, havas eső is hullhat. A hétvégén csendes, nyugodt idő valószínű – olvasható az Országos Meterorológiai Szolgálat honlapján.

Szerda éjfélig változóan gomolyfelhős időre van kilátás, elszórtan záporokkal, északkeleten hózáporokkal. Az ország északkeleti részén, vagyis ukrán határvidéken, valamint a nyugati országrészben néhol zivatar sem kizárt. Ezután csökken a felhőzet, megszűnik a csapadék, csütörtökön a nap nagy részében napos, száraz időre van kilátás.

Csütörtök késő délutántól északon megnövekszik a felhőzet, és ott késő este előfordulhat eső, az Északi-középhegységben havas eső, esetleg havazás is.

Az erős, időnként viharos nyugati szél csütörtökön délire fordul és mérséklődik, de a Dunántúlon még akkor is lehetnek erős széllökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +1 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 6 és 12 fok között valószínű.

Borítókép: illusztráció. Forrás: AFP.