Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rossz hírek hétvégére és karácsonyra

Rossz hírek hétvégére és karácsonyra

Helyi Hírek

Rossz hírek hétvégére és karácsonyra

Helyi Hírek

TK 18:18

Több helyen várható csapadék, ami a legtöbb helyen eső formájában érkezik, de a Nyugat-Dunántúlon és a hegyekben havazás, havas eső is előfordul – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Péntek éjszaka jobbára erősen felhős vagy borult lesz az ég, de főleg az Alföldön nagyobb területen szakadozottabbá válhat a felhőtakaró. Nyugat felől egy újabb, intenzív csapadékzóna éri el a Dunántúlt, az eső mellett elsősorban az Alpokalja magasabban fekvő részein (éjjel esetleg a Bakonyban) havas eső, havazás is előfordulhat.

Szombaton a felhő- és csapadékrendszer kelet felé halad, az esti órákban hagyja el az északkeleti határszélt. Mögötte reggeltől nyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, a Dunántúl nagyobb részén a nap is kisüthet több órára. A késő délutáni, esti órákban az Észak-Dunántúlon néhol ismét előfordulhat futó zápor.

A déli, délkeleti szél éjszaka északira, északkeletire fordul, amelyet élénk, néhol erős, pénteken délután Sopron közelében akár viharos széllökések is kísérhetnek. Szombaton délnyugatira fordul a szél, és helyenként megélénkül.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 2 és 9 fok között várható, az Északi-középhegységben az alacsonyabb értékekkel.

Borítókép: illusztráció. Forrás: AFP.