Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Csak egy napra, de fellélegezhetünk

Csak egy napra, de fellélegezhetünk

Helyi Hírek

TK - 2019.11.05. 17:12

A frontrendszer szerdára elhagyja térségünket, mögötte pedig, ha csak átmenetileg is, de nyugodtabbra, szárazabbra fordul időjárásunk – olvasható az Országos Meteorológia Szolgálat honlapján.

Kedden este a déli, délkeleti megyékben is fokozatosan megvastagszik a felhőzet, és döntően erősen felhős vagy borult lesz az ég. Többfelé várható eső, zápor, helyenként zivatar. Éjszaka a felhő- és csapadékzóna kelet felé halad, mögötte nyugat felől egyre nagyobb területen szakadozik, csökken a felhőzet, hajnalban az Alpokalján és a Kisalföldön ködfoltok is képződhetnek.

Kedden többfelé kísérik erős, főleg az északnyugati és a délkeleti megyékben viharos lökések a déli, délkeleti szelet, majd az éjszaka második felében a szél északnyugatira fordul, és fokozatosan mérséklődik.

Szerdán a Tiszántúlon is fokozatosan megszűnik a csapadék, napközben az ország nagyobb részén a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Késő délutántól délnyugat felől ismét erős felhősödés kezdődik, és az esti órákban a Dunántúlon egyre többfelé ered el az eső.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 14 fok között alakul, nyugaton lesz a hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 12 és 18 fok között várható.

Borítókép: illusztráció. Forrás: AFP.

Vissza a főoldalra.
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság