Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Na végre, hétvégén már kicsit fellélegezhetünk a sok eső után

Na végre, hétvégén már kicsit fellélegezhetünk a sok eső után

Helyi Hírek

Na végre, hétvégén már kicsit fellélegezhetünk a sok eső után

Helyi Hírek

Promotions 17:17

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből kiderül, a hétvégén csak helyenként várható eső, jellemzően meleg, napsütéses idő várható 20-25 fokos maximumokkal. 

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése egy kis megnyugvást hoz végre a lelkenek. Csak elvétve kell az esőkabátot, esernyőt használni. Ugyan helyenként lehet eső, de jellemzően meleg, napsütéses idő várható 20-25 fokos maximumokkal.

Pénteken a Dunántúl nyugati felén kissé felhős, napos idő ígérkezik. Keletebbre közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, több-kevesebb napsütés viszont ott is lehet. A középső és keleti országrészben fordulhat elő záporeső, nagyobb számban ezen belül is keleten, ahol elszórtan zivatar is kialakulhat. A szél megélénkül, a Dunántúlon helyenként megerősödik. A hajnali órákban 7-13 fok lesz, napközben 17-22 fokig melegszik a levegő, délnyugaton lesz a legmelegebb.

Szombaton napos idő várható. Főként a Dunától keletre elszórtan várható zápor, esetleg egy-egy zivatar. A legalacsonyabb hőmérséklet 7-12, a legmagasabb hőmérséklet 20-25 fok között várható. Vasárnap is sok lesz a napsütés. Elszórtan várható zápor, néhol zivatar. Csak zivatar környezetében lehet szélerősödés. A minimumhőmérséklet 8-13 fok között valószínű. A maximumok 21-26 fok között alakulnak – olvasható az előrejelzésben.

Borítókép: FABIAN SOMMER / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE