promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Három hónapra tiltják el Bencze Pétert
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Persze nem csak a tudósító nézett ki jól, hanem az interjúalany is, aki a népszokás helyett népsz*pást mond véletlenül. Itt Bencze azért még képben volt annyira, hogy elvegye tőle a mikrofont. Hiába kaptunk végre egy tök jó bejelentkezést, a tudósítást másfél perc után lekeverték. Ezt majd a lenti videóban újra meg lehet nézni, mivel megunhatatlan.

Ebből lett egy vizsgálat, aminek az eredményét a Balatoni Nyár című műsorban ismertették. Bencze Péter el is ment, és nyilatkozta, hogy vírusos megbetegedés miatt gyógyszereket szedett, de a bajai vendégszeretetnek nem tudott ellenállni, ezért elfogadott egy feles pálinkát. A gyógyszer és a meleg kombinációja fejbe csapta a bejelentkezés előtt, ezért született az érdekes riport. Bencze a nézőktől és a munkatársaktól is elnézést kért, bár a nézőktől csak udvariasságból kellett, mivel imádták.

A vezetőség döntése alapján három hónapig nem szerepelhet a köztévé műsoraiban, utána meglátjuk mi lesz. Amúgy pár kollégával átbeszéltük a helyzetet, és továbbra is úgy tartjuk, Bencze csak marha jól érezte magát, és kicsit elszaladt vele a ló, ami végre egy teljesen emberi megnyilvánulás a köztévén. Szerintünk csak 1 felest vallott be, de valószínűleg azért több volt ott. Akárhogy is, köszönjük neki a pillanatot, mert imádtuk. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás