promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Sárrét Metál Klaszter tagjai elsősorban autóipari gyártók első, második és harmadik körös beszállítói, tevékenységeikkel a késztermékek összeszerelését kivéve, lefedik majdnem a teljes fémfeldolgozási vertikumot. A tevékenységek között megtalálható a könnyűfémöntés, az alumínium és acélöntvények megmunkálása, lemezmunkálás, forgácsolás, hegesztés, fémszerkezetek gyártása és összeszerelése, galvanizálás, felületkezelés, festés.

A fémipari termékek bővülő piaca bizakodásra ad okot, és megalapozza a klaszter tagjainak fejlődését is. Megrendelői oldalról a legjelentősebb felvevő területek a fejlettebb magyar régiók, autóipari gyártási centrumok, külföldön pedig Németország, Franciaország, Hollandia, Dánia és Svájc. 

Kapcsolódás az Irinyi terv és a Nemzeti Intelligens Szakosodási Stratégia (S3) szakmapolitikai dokumentumokhoz

A Nemzeti Intelligens Szakosodási Stratégiában meghatározott Nemzeti ágazati prioritásokon belül a Fejlett jármű- és egyéb gépipari technológiákhoz, az Intelligens technológiákon belül a különleges anyagok, korszerű anyagok, modern anyagtechnológiákhoz illeszkedik a Sárrét Metál Klaszter és tagjainak fémipari tevékenysége. A klaszter az erős iparági versenyben való helytállás során a legfontosabbnak az innovációt és a folyamatos kutatás-fejlesztést tartja. 

A Sárrét Metál Klaszter legnagyobb hazai és külföldi megrendelői között említhetőek meg többek között az olyan cégek, mint a BMW, a Continental Teves (EU és USA), a Valeo Switches & Detection Systems, az ENTERPRISE BUS Ltd., a Trelleborg Automotive, NABI Autóbuszipari Rt., a japán Alpine Electronics Ltd., az osztrák Hella GmbH. és a következő német cégek: Vitra GmbH., Frewa GmbH., AS-Motor GmbH., Getrag GmbH., MBB Liftsystems AG., DEUTZ-FAHR GmbH., Goldhofer GmbH., HAMM GmbH., Gergen-Jung GmbH., AMMAN GmbH., nagyobb magyar cégek közül pedig a Linamar Hungary Ltd., a Phoenix-Mecano, a Flextronics International Kft. és az IKARUSBUS, Magyarország, stb.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás