promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ítéletidő lesz szombaton
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Aki programot tervezett hétvégére, az talán még lemondhatja. Én sajnos nem, és már lélekben felkészültem, hogy az autónak esetlegesen kétéltűként kell majd működnie. Jelenleg nyolc megyére adtak ki piros figyelmeztetést az eső miatt.

Az időkép szerint
négyzetméterenként akár 50 liternél is több víz hullhat egy nap leforgása alatt. Pénteken a délutáni, esti órákban délnyugaton, délen már csapadékosra fordul az idő. Éjjel egyre többfelé számíthatunk esőre, záporokra, délkeleten, keleten zivatar is kialakulhat. Lesz olyan hely ahol akár 10 fokig is lecsökkenhet a hőmérséklet.

Szombaton országszerte esőre, záporra és főként a keleti tájakon zivatarra is készülhetünk. De lényegében az egész országban ilyen fantasztikus idő lesz. Kiadós mennyiségű csapadék várható, a jelenlegi számítások alapján főként a délkeleti, keleti, majd északkeleti tájakon 50-80 mm-t meghaladó csapadék is hullhat. Erős, viharos északi, északkeleti szélre számíthatunk, jelenleg olyan 70 km/h-s maximumot jósolnak. A hőmérő sem fog továbbkúszni 20 foknál, sőt.

A kocsiba ülők vigyázzanak rám, meg mindenkire. Csak lassan és óvatosan, inkább késsünk el, vagy induljunk el hamarabb. A felázott talaj, az érkező nagy mennyiségű eső és a szél következtében sok helyen számíthatunk fakidőlésekre. De az a legjobb, ha nem indulunk el sehova, főleg a strandra, mert az egész város egy úszómedence lesz.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás