promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 teljesen felborítaná a csatorna piacot
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Fischer Gábor összeg említése nélkül azt mondta: az elmúlt másfél évtized legnagyobb programfejlesztését hajtja ezzel végre a társaság, amely jól célzott, világos stratégiával rendelkező adóvá teszi valamennyi televízióját. A Super TV2-t a televíziós piac harmadik számú szereplőjévé akarják tenni, a csatornán ősztől naponta négyórányi saját gyártású tartalmat, show-műsorokat, fikciós alkotásokat kínálnak, valamint jelezte, hogy egy később bejelentendő "nagyon komoly beruházást" is elindítanak.

De lássuk mik a fix pontok amire építeni szeretnének! Isaura TV néven telenovella-adót indítanak, új gasztrocsatornájuk a Chili TV lesz; elindul Zenebutik, a Joy TV életmód-csatorna, a FEM3-at Prime TV néven pozícionálják át, jön a meséket kínáló Kiwi TV, a PRO4 M+ néven "elképesztő mennyiségben vásárolt" mozifilmeket kínál. Itt azt mondták bejelentenek később két újabb csatornát is, valószínűleg ezek lesznek a sport csatornák.

premier
A TV2 állítólag már licitál az angol futballbajnokság közvetítési jogára, és szeretné, ha a Forma–1 is hozzá kerülne jövőre. A TV2-csoport így már nemcsak a hagyományos vetélytársával, az RTL-lel küzd, hanem szembemegy a Sport TV tulajdonosával, az amerikai hátterű AMC Networksszel, illetve a hazai kábelpiac harmadik legnagyobb szereplőjével, a Digi Kft.-vel.
 
A nagy presztízsű termékek közül a labdarúgó Bajnokok Ligája foglalt (M4, Sport TV), a Bundesliga egy évig van még biztosan az Euro­sportnál, a spanyol bajnokság két évig Sport TV-nél, miként ez a csatorna birtokolja a kézilabda BL és az NFL jogait is. Az angol bajnokságot megszerezni? Még az óriáscégek is néha a fejüket fogják. Nincs piaci rés már itt, csak ha rengeteg elkölteni való pénze van az embernek. Láthatjuk mi történt a Sport Klubbal is.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás