promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Egy magyar faluról beszél Anglia, a focinak sok köze van hozzá

Egy magyar faluról beszél Anglia, a focinak sok köze van hozzá

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions

Fontos kérdéseket tisztáz a cikk.

Az idei Európa-bajnokság egyik szenzációja volt Ádám Martin, a magyar játékos igazi mém lett nemzetközi berkekben, és Szoboszlai Dominik mellett róla esett a legtöbb szó a külföldi sajtóban. Sokan felfigyeltek rá, később pedig erre a nagy felhajtásra maga a focista, Ádám Martin is reflektált. Most pedig a manchesteri székhelyű SPORTbible nevű oldal készített egy hosszabb interjút vele.

A beszélgetésben sok érdekes dologról esik szó, és a cikkhez használt főképen természetesen megjelenik Forráskút neve is.

A lap már a cikk elején ír Forráskútról, hiszen Ádám Martinék itt élnek, a településről pedig korábban a Nemzeti Sport is készített egy hosszabb riportot.

Az Európa-bajnokságon annyira népszerű lett világszinten, hogy a Transfermarkt nevű oldalon ő lett a legkeresettebb, az Instagram-on pedig rövid idő alatt (egy nap) megduplázódott a rajongóinak a száma is. A cikkben írnak karrierjéről is, a fővárosba kerüléséről, illetve arról is, hogy ezt a döntést anno még hogyan fogadták otthon nála.

A cikkben azt a gyakran ismételt tévhitet is eloszlatja, hogy ugyan nagydarab, de nem túlsúlyos, a fizikuma tökéletes.

A lap hosszabban kitér arra is, hogy Ádám Martinra a híres 31 gólos paksi szezon után figyeltek fel nagyon, ekkor még az angol Luton Town is szóba került, hogy ide igazol. Végül azonban ez a terv kútba esett, de mint a magyar focista elmondja, a mai napig Anglia az álma, hogy ott futballozhasson.

Arra a kérdésre pedig, hogy mi vonzza Angliába, azt a választ adta, hogy a sok párharc, a sok egy az egy elleni szituáció, amely nagyon is illik a játékstílusához. Kiemelte azt is, hogy a szurkolók miatt is játszana a szigetországban.

A teljes interjú IDE kattintva olvasható el a SPORTbible oldalán.