promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dél-Koreában Magyarország volt a téma tévében, nem akármit mutattak be
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a riportfilm ment le Magyarországról Dél-koreában a tévében.

A videóplatformokon egyre több az olyan tartalom, ahol az érzelmekre helyezik a hangsúlyt egy-egy utazással vagy utazási célponttal kapcsolatban. Különösen elterjedtek azok a YouTube-videók, amelyekben külföldiek különböző nemzetek ételeit kóstolják meg, vagy éppen részletesen beszámolnak olyan dolgokról, amikor első ízben találkoznak az adott országgal, az adott ország különlegességeivel vagy az adott országhoz kapcsolódó érdekességeivel.

Gyakori fókusz az is, hogy a külföldiek saját tapasztalataikat osztják meg, tanácsokkal szolgálva másoknak arról, mi kerülendő Magyarországon, vagy éppen mit érdemes megtekinteni. mi az, amit érdemes szóba hozni, és mi az, amiről semmilyen körülmények között nem érdemes beszélni, hiszen sérthetik az adott kultúra vagy a lakosság érzelmeit.

Egyre több videóban láthatjuk, ahogy külföldiek magyar ételeket próbálnak ki és értékelik azokat, néha a furcsaságokra helyezve a hangsúlyt, máskor pedig azokra az ízekre, amik különösen megnyerték tetszésüket.

A tartalomkeresés során olyan műsorokba is bepillanthatunk, amelyek távoli országokból származnak, például egy dél-koreai műsor, amely Magyarország termálvizeit mutatja be. Bár ezek a videók gyakran még felirat nélkül érhetőek el, a műsor résztvevőinek lelkes és őszinte reakciói magukért beszélnek, és nagyon sokat elárulnak arról, hogy mit is gondolnak.

Dél-Koreából nagyon sok vendég érkezik a budapesti és más magyar termálfürdőkbe, így nem meglepő a választás, ám nekünk mégis furcsa lehet a tálalás a műsorban.

Ez a riportfilm ment le Magyarországról Dél-koreában a tévében:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás