promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt ne tedd soha Magyarországon, a külföldi videó már 1 millió megtekintés felett jár
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kitálalt a külföldi vlogger, szavai meglehetősen érdekesek.

Kevin Martin az egyik legfelkapottabb utazó blogger a Youtube-on. Ő az, aki katonai szolgálat után ügyvéd lett, majd úgy döntött, hogy szakít ezekkel a szokványos pénzkeresési csatornákkal, és helyette beutazza a világot. Utazó blogger lesz, a terve sikerült, és ebből jelentős pénzt is tudott keresni. Számtalan videója pedig eltér a kliséktől, amelyeket az utazók már nem szeretnének hallani, helyette Kevin olyan dolgokat is felvonultat az országok kapcsán, amit más még nem mondott ki.

Ezek vélemények, amelyeket több százezeren látnak a turisták közül.

Kevin Martin-nak pedig van egy videója, amelyet már több mint 1 millióan néztek meg, és a címe, hogy mit ne tegyél Magyarországon, illetve Budapesten.

Nos, milyen eredményre jutott?

Ebben a videóban gyűjtött össze pár dolgot, amelyeket egy budapesti tartózkodása ösztönzött. Ezek olyan apró kis kulturális különbségek, amelyek segíthetnek a turistának a jobb eligazodásban Magyarországon, hiszen mint azt Kevin Martin is hozzátette.

ő imádja Magyarországot.

De egy kis segítség mindig jól jön.

Azt is hozzáteszi, hogy ha Európából csak egy várost lehetne ajánlani, az Budapest lenne. Hiszen ez a város az, ahol a régi és az új nagyszerűen találkozik, miközben megfizethető is, biztonságos is, és az ételek is finomak.

Több dolog mellett, amelyeket a videóban is hallhattok, kiemeli a borravaló kérdését, és megemlíti, hogy ne felejtsünk el borravalót adni, hiszen nálunk szokás ezt adni. Neki azért is volt nehezebb dolga, és azért is tűnt fel ez jobban, mivel korábban 8 hónapot töltött egy olyan országban, ahol nem szokás borravalót adni. Azt is megmondja, hogy a borravaló mértéke 15 százalék körül van Magyarországon.

Íme a videója:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás