promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bezárhatják a balatoni büféket? Sok nyaralókedvenc vendéglátóegységre kerülhet lakat, ha nem vigyáznak erre
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha nem figyelnek oda, sok balatoni büfé húzhatja le a rolót.

Indul a balatoni szezon, hamarosan turistákkal és nyaralókkal lesznek tele a partok, megtelnek a strandok, hosszú sorok lesznek a büféknél és a fagylaltososoknál. Bár vannak becsületes, tisztességes árusok, vendéglátósok bőven, akik mindent megtesznek azért, hogy a vásárlók azt kapják, amiért fizetnek nem kevés pénzt, de sajnos még mindig vannak olyanok is, akik rendszeresen átverik az embereket, silány minőségű ételeket adnak el horroráron, és sokszor még csak nem is derül ki, tehát nem néznek a körmükre.

Viszont most olyan fenyegetés hangzott el, amit érdemes megfogadnia a balatoni büféseknek, mert aki nem vigyáz és nem figyel oda arra, hogy mit ad ki a vásárlóknak, annak könnyen lehet, hogy az idei év lesz az utolsó szezonja.

Azzal mindenki tisztában van, hogy egyes balatoni büfékben megkérdőjelezhető minőségű ételeket szolgálnak fel, amibe esetleg nem olyan alapanyag kerül, mint amit elvárnánk, de reklamálni csak kevesen mernek, mert úgy vannak vele, hogy azon kívül, hogy beírnak a panaszkönyvbe, semmi sem történik az ügyben, szóval inkább hagyják az egészet.

De nem úgy Bochkor Gábor, akinek elege van már abból, hogy folyamatosan átverik a Balatonnál is az embereket, ráadásul még kedvenc édessége, a palacsinta is ennek az eszközévé vált. Ennek okán a rádiós a napokban igen komoly üzenetet, pontosabban fenyegetést címzett a balatoni büféseknek.

Azt mondta, be fogja záratni az összes büfét, akik átverik a vásárlókat - többek között azokat, akik igazi Nutella helyett olcsó mogyorókrém-utánzatot kennek bele a palacsintába.

Bochkor Gábor annyira komolyan vette a fenyegetést, hogy hozzátette, hogy van egy ismerőse az illetékes hivatalnál, ahol ha kell, azonnal fel tud jelenteni bárkit. Érdemes tehát odafigyelnie minden balatoni büfésnek, mert ha Bochkor Gábor megtudja, hogy valamilyen módon átverik a vásárlóikat, akkor retteghetnek a rádiós műsorvezető haragjától.

(forrás: story)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás