promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtaláltuk a Jóbarátok igazi lakását Egerben, közvetlenül a sorozat kávézója mellett
Borítókép:  HEOL
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem kell New Yorkba utazni, hogy a Jóbarátok kávézójában és lakásában nosztalgiázzunk. Elég csak Egerbe leruccanni hozzá.

A Jóbarátok című sorozatnak hatalmas rajongótábora van Magyarországon is, akik nyilván arra vágynának, hogy egyszer elmehessenek New Yorkba, hogy megnézzék a híres lakást és a kávézót. Sajnos azonban ezek csak díszletek voltak, de az a jó hír, hogy van egy hely, ahol tényleg létezik a Jóbarátok-ban látott Central Perk kávézó és az ikonikus lakásba is bárki beköltözhet néhány napra, ha ahhoz van kedve.

Az egészben pedig az a legjobb, hogy nem is kell hozzá külföldre utaznunk, elég ha csak Magyarországon belül utazunk el A-ból B-be, ugyanis a Central Perk és a Monica's Apartment itt nálunk található meg.

Mégpedig Egerben nyitotta meg kapuit pár éve a Central Park kávézó, aminek a tulajdonosa maga is nagy rajongója a Jóbarátok-nak.

„A Jóbarátok sorozatnak hatalmas rajongótábora van, így sok esetben már a vendég belépésének pillanatában úgy érezzük egy csónakban evezünk, egy az érdeklődési körünk, egy a humorunk. Hasonlókat tapasztalunk vendégeinknél is, bátran kérnek egy fotót a másiktól, csillogó szemekkel beszélik meg kinek melyik a kedvenc része, szereplője, honnan érkeztek és meddig maradnak. Mindemellett programokkal is próbálkozunk egy kisebb közösség kialakításán. Mi már sok szuper emberrel ismerkedtünk meg a nyitás óta és szeretnénk, hogy minél többen egymást is megismerhessék. Leggyakrabban élőzenés estékkel és Jóbarátok kvízestekkel várjuk vendégeinket, ahol együtt nevethetünk, beszélgethetünk”

- mondta korábban a HEOL-nak Visnyai Klaudia.


Most pedig már nem csak kávézó, hanem szállás is van Egerben, ahol teljes mértékben úgy érezhetjük, mintha a Jóbarátok-sorozatban lennénk. Eger egy cseppnyi Amerikájába nem csak azoknak érdemes ellátogatniuk, akik rajongói a szériának, de a Monica's Apartment olyan ízlésesen van berendezve, hogy bárki jól érezheti magát, aki csak ide foglal szállást.

Monica apartmanjában egy tágas nappali, illetve két darab 2 fős szoba, 1-1 hozzájuk tartozó fürdőszobával várja a vendégeket. A szállás pont a Central Park kávézó mellett helyezkedik el, tehát nincs is egymástól messze a két hely.

Ugyanakkor Eger központja sincs messze innen, hiszen csak ki kell nyitnunk a hatalmas sárga keretes ajtót és a csendes, de központi Érsek utcára lépünk, ahonnan Eger csillagai vezetnek ki a 100 méterre lévő Dobó térre.

A Monica's Apartment március 4-én nyílt meg.

És csapó 2 induuuul Ezennel értesítünk, hogy Március 4-től FOGLALHATÓ Monica lilábbnál is lilább "Monicatiszta"...

Posted by Monica's Apartment Eger on Wednesday, February 28, 2024

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás