promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a legundorítóbb magyar étel a külföldiek szerint, óriási meglepetés ér
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A listán nagyon sok magyar étel szerepel, a legrosszabbal kezdik.

Rengeteg lista készül ételekről az interneten, ez egy olyan zsánerré nőtte ki magát, amely bizony hatalmas népszerűségre tett szert az elmúlt években, miközben mindenki keresi a különlegességeket. Nagyon sokszor láthatjuk azt, hogy az embereket bizonyára a szélsőségek tartják lázban, ha valami nagyon jó, és ha valami nagyon rossz, vagy éppen a két véglet felé tendálnak. Ami a kettő között van, az már lehet, hogy annyira nem is érdekes.

Nos, minden pontozás esetén ez a helyzet, de mégis melyik azaz étel, amelyik a legkevesebb pontot kapja egy-egy ilyen listán?

Ez a lista egy a sok közül, korábban már rengeteg hasonló készült, amelyekre komoly. Több listán is szerepelnek például olyanok, mint a pacalpörkölt vagy éppen a sült máj. ezek az ételek azért idehaza, tehát Magyarországon is megosztók lehetnek. Ha azonban körbenézünk a neten, és a magyar konyhával kapcsolatos cikkeket keresünk, találkozhatunk igazi kis érdekességekkel is.

Korábban amúgy egy szavazós cikk keretében megkérdeztük tőletek, hogy mégis melyik kaját szeretitek azok közül, amelyeket a külföldiek undorítónak találnak. Nos, a győztes itt rakott káposzta lett. Ám mégis melyik az, amelyik még idehaza is a legkevésbé ízlik nekünk? A megfejtés nagyon meglepő, és lehet, hogy még nem is hallottatok erről az ételről, itt azonban megnézhetitek:

A Taste Atlas nevű oldal egy olyan listát is közölt, amelyen a legkevésbé jóra értékelt magyar ételek vannak fent, avagy azok, amelyek náluk a legkevesebb pontot kapták. Ezen a listán most 25 étel kapott helyet, az utolsó pedig a tojásleves. ezt előzi nem sokkal a túrós csusza például.

De mégis melyik az, amelyik a legrosszabb pontot kapta a magyar ételek között.

Meglepetés lehet, de ez az étel a rakott palacsinta.

Íme ilyen az, amikor a külföldiek megkóstolják a híres magyar ételeket, amelyekről lehet, hogy még nem is hallottak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás