promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Erre a megmagyarázhatatlan szépségű helyre vágyik most mindenki, a magyarok százai rohamozhatják meg a szigetet egy nyár alatt? - Szavazó
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most rajtad a sor, melyik helyen nyaralnál a legszívesebben? Szavazz a lehetőségekre!

Egyre nehezebb eldönteni, hogy az ember hova menjen nyaralni. Már elképesztően sok desztináció közül lehet választani, valaki a magyar tengerre esküszik, mások viszont csakis külföldre hajlandóak menni, ha nyaralásról és napsütésről van szó. Egyre népszerűbbek a kicsit drágább utazások is, sokan sokáig gyűjtenek arra, hogy egy egzotikus szigeten tölthessenek el egy kis időt. Mostanában igazán népszerűvé vált a Maldív-szigetek, ahova bizton ki lehet állítani, hogy a legtöbb magyar vágyik. Ám igazán borsos az ára a szigetnek, egy hét akár egymillió forintba is kerülhet. 

A Maldív-szigetek vitathatatlan szépségükről ismertek, a vakítóan fehér homok, a türkizkék víz és a lengő pálmák maga a paradicsom. Sokan azért is választják, hogy elzárkózzanak a világ elől és csakis magukra koncentráljanak. Rengeteg lehetőség van, bungalókat lehet bérelni elzárt szigeteken, ahol a szállóvendégeken kívül más nem teheti be a lábát. a legtöbb magyar sztárunk már jár ezen az igazán egzotikus szigeten, például Rácz Jenő és felesége, Dóri is itt töltötte a tavalyi karácsonyukat. De Vastag Csaba és  párja is itt ünnepelte a mézes heteiket.  Sőt, nemrég Ronaldo barátnője, Georgina Rodríguez is a mesés szigetről jelentkezett be.

Ám kis idő alatt rengetegen felkapták a helyet, elképesztően sok Facebook-csoport született, amelyben az emberek sorra mondják el az élményeiket és tapasztalataikat, amelyeket a Maldív-szigeteken szereztek. De a magyarok többsége közelebbi úti célokkal is elégedett, igencsak felkapott minden évben Horvátország, ahova egyszerűen özönlenek a magyarok. Nem hiába, hozzánk ott van legközelebb tengerpart és valóban elképesztően szép helyekkel lehet találkozni a szomszédban is. 

Most itt a lehetőség, kiderül, hogy valójában melyik helyre vágynak a magyarok, ha nyaralásról van szó. Balaton, Horvátország, Egyiptom? Az alább található kérdéssorban most te is választ adhatsz!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás