promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vészesen fogyatkoznak az eMAG raktárkészletei, már csak pár napig tart az óriási akció
Borítókép:  Profilmedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sietnie kell annak, aki le akar csapni a nagy kedvezményekre az eMAG oldalán. A Glamour-napoknak a hétvégén vége lesz.

Az eMAG nem csak azért Magyarország egyik legnépszerűbb webáruháza, mert rendkívül széles kínálatból válogathatunk benne a fotelünk kényelméből, a számítástechnikai eszközöktől egészen a babaruhákig bezárólag, hanem azért is, mert mindig találni az oldalon valami különleges kedvezményt, akciót. Azonban ahogy egyre közeledünk a karácsonyi szezonhoz, a vásárlók szíve egyre hevesebben szokott verni, mivel mindenki jól tudja, milyen nagy kedvezményekkel versenyeznek egymással a boltok a vásárlók kegyeiért, , ilyenkor még kedvezőbb áron juthatunk hozzá a legkülönfélébb termékekhez, amivel rengeteget lehet spórolni.

A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan pedig idén is Glamour-napok vannak, ilyenkor az egész ország felkerekedik, hogy kedvezményes áron szerezze be a különféle kincseket, mindenki megrohamozza a bevásárlóközpontokat, üzleteket, vagy egymással versenyt futva terhelik le a webshopok informatikai rendszereit. Sokan súlyos összegeket hagynak ott a pénztáraknál és a virtuális kasszáknál, van aki akár százezres nagyságrendben vásárol be magának télire.

A Rossmannhoz hasonlóan az eMAG-nál is jóval korábban elkezdődött az esemény, már október 9. óta tart a Glamour-napok. Nagyon sokat spórolhat most az, aki beszerzi a szükséges kuponokat, amit vagy az újságból tudunk beszerezni, vagy online tudunk előfizetni a kedvezményekre jogosító szelvényekre. Az oldalon ezzel párhuzamosan más akciók is futnak, amikre biztosan nem találtunk volna rá, ha a Glamour-napok miatt nem mentünk volna fel az oldalra. Ilyen például ez a LEGO-akció is:

De visszatérve a Glamour-napokra, az eMAG a Facebook-oldalán és honlapján is hirdeti a kivételes eseményt, több posztban felhívta már a vásárlók figyelmét a legcsalogatóbb, legjobb akciós termékekre. Óriási akció van például a Finish, Rimmel, és a Mexx termékekre, 50%-ot is meg tudunk akár spórolni, de szintén nagy kedvezmény, vonatkozik a Lenor mosószerekre, a Persil, Air Wick, Colgate és Adidas termékekre. A drágább árkategóriájú cikkek közül  a Tefal, a Lacia és a Grohe termékekre kiszabott akciókat érdemes végigböngészni.

A KEDVEZMÉNYES NAPOK EGÉSZEN OKTÓBER 15-ÉIG TARTANAK, VAN AMIT 50 SZÁZALÉKKAL OLCSÓBBAN VEHETÜNK MEG.

Hogy hol lehet hozzájutni az akciós Glamour-kuponokhoz? Amennyiben nem találunk már egy példányt sem a legutóbbo Glamour magazinból, úgy a Glamour Univerzum-applikációjával érdemes próbálkozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás