promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Parádés újdonsággal rukkolt elő a McDonald's, teljesen új szolgáltatást vezetnek be
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A McDonald's étterem bővíti a szolgáltatási palettáját és ennek rengetegen fognak örülni.

Az az ember, aki ezt kitalálta, valószínűleg most egy elhanyagolható néhány milliós plusz bevételt fog generálni a Mekinek, az ötlet ugyanis zseniális, innovatív, nagyon friss és teljesen reagál az új trendekre.

Ugyanis a McDonald's kitalálta, hogy most egy egészen új, ám annál népesebb és főleg pénzesebb célcsoportot vesz észre: esküvői csomaggal kedveskedik a házasodni készülő párnak. Na persze nem ingyen, azonban az teljesen köztudott, hogy az emberek hajlamosak az esküvőszervezésnél teljesen megvadulni és a világ pénzét elkölteni mindenre, ami csak tetszik nekik.

Átszámolva több millió forintról van szó, így aki ezzel az ajánlattal akar élni, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Az ajánlat 400 darab McChickent, valamint 400 darab Nuggetset tartalmaz, azonban lehetőség van egyéni ajánlatot is kérni, magasabb áron.

De ez még nem minden! Amennyiben a megrendelő igényli, akkor a McDonalds saját, külön erre a célra létrehozott food truckot, vagyis büfékocsít telepít ki a nagy nap helyszínére, ahol gyorséttermi kiszolgálásban lehet részetek.

A komment szekció szinte felrobbant, rengetegen szájtátva reagáltak erre a hihetetlen ötletre és egyből maguknak is hasonlót akartak, sokan pedig már azt is megbánták, hogy házasok, mert emiatt a Mekis akció miatt inkább új esküvőt akarnának.

Egyelőre sajnos nálunk még nem érhető el ez az ajánlat, de könnyedén elképzelhető, hogyha sikert arat, akkor nálunk is bevezetik majd.

Rengeteg trend van az esküvőkkel kapcsolatban és a régi iskola kezd teljesen átalakulni. Természetesen van, aki a hagyományos ízek híve és rengeteg szertartáson lehet találkozni a rántott hús, petrezselymes krumpli, húsleves, töltött káposzta és esküvői torta szent egységével, de mint minden a világon, ez is alakul és egy egészen új ága kezd kialakulni az esküvői gasztronómiának. Változnak az ifjú pár és a násznép elvárásai is, újdonságok jönnek divatba és mint mindent ezt is masszívan befolyásolja a közösségi média és az influenszerek.

Sokan például a klasszikus torta helyett egy népszerű, nagyon új és friss édességet választanak maguknak: egy fánkfalat. Nagyjából egy évvel ezelőtt mutatták meg egy Netflixes sorozatban, azóta pedig az egész világon elterjedt és párok milliói rendelnek ilyet a vacsora édes befejezéseként.

De néhány éve még az is elképzelhetetlen lett volna, hogy van, aki egyáltalán nem vágyik édes falatokra, azonban a torta elképzelése tetszik neki. Ez hívta életre a szó szerint értendő sajttortát, ahol igazi, háztáji különlegességekből csemegézhetnek a vendégek. Különböző igen prémium minőségű sajtokat helyeznek tortaformában egymásra és ez helyettesíti a krémes cukros csodát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás