promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes baki: az esküvőn nem vette észre a férj, hogy nem szerelmét veszi feleségül, hanem valaki egészen mást, majd jött a fordulat
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy olyan történet, ami valószínűleg megismételhetetlen.

Valószínűleg nagyon hihetetlenül hangzik Európában, és főleg Magyarországon egy ilyen sztori, hogy az esküvőn a jövőbeli férj és a jövőbeli feleség nem ahhoz megy hozzá, akihez  eredetileg szeretett volna, nem ahhoz megy hozzá, akivel a házasságkötés előtt általában hosszú éveket tölt együtt.

Ám Indiában például simán megtörténeht egy ilyen, méghozzá a hagyományokból kifolyólag. Ráadásul egy véletlen következtében még többszörösen is nehezített pályán mozogtak a házasodni vágyó felek. Ugyan a végeredmény nem volt borítékolható, de a történet a teljes sztorit hallva már egyáltalán nem tűnik annyira elképzelhetetlennek.

Indiában egy testvérpár közösen akart férjhez menni, természetesen ki-ki a saját választottjához, Nikita és Karishma olyannyira összhangban szerettek volna mindent, hogy még ugyanolyan esküvői ruhát is vettek fel, ugyanolyan fátyollal. Ujjain településen azonban a szertartást áramszünet szakította meg, a párok pedig felcserélődtek, ezt pedig csak utólag vették észre.

Végül sikerült elérni, hogy a szertartást másnap megismételjék. Már a rendes párokkal.

A teljes sztorihoz az is hozzátartozik, hogy Indiában, vidéken a házasodni vágyó fiatalok csak az esküvő napján látják egymást, ráadásul a dolgok nagy részét a szüleik rendezik el. Ritka az, hogy randiznak a ceremónia előtt. A nagy napon az oltár előtt még egymás kezét sem foghatják meg.

(via Noizz)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás