promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A srácnak nagyon ismerős volt az új barátnője nővére – aztán ledöbbent, amikor rájött, hogy honnan
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kínos pillanatokat élhettek át egy húsvéti ebéd közben.

Az új párunk családjával való első találkozás mindig emlékezetes. Ilyenkor a résztvevők igyekeznek a legjobb oldalukat mutatni, és az ebédek többnyire zökkenőmentesen, nagyobb drámák nélkül zajlanak le.

Nem volt azonban így annál a srácnál, aki a kötelező bemutatkozások után mélyen elgondolkodott, mert barátnőjének a nővére rettentően ismerős volt számára. Előfordul ez, hiszen egy bolti eladót, fodrászt vagy más szolgáltatót nem egykönnyen ismerünk fel, ha a megszokottól eltérő környezetben találkozunk vele.

Az új barát azonban hamar rájött, honnan ismeri a lányt, és a felismerés szabályszerűen sokkolta. A fél húsvéti ebédet utána azon morfondírozva töltötte, hogy kinek beszéljen a dologról, illetve egyáltalán megemlítse-e bárkinek.

A nővér ugyanis – aki magát színésznőnek nevezte – pornófilmekből volt ismerős a srác számára. A helyzet onnantól kezdve csapdaszerűvé vált, hiszen elég kínos bevallani, ha valaki felnőttfilmeket néz. Persze azt sem tudhatta, hogy a család tisztában van-e a lány foglalkozásával.

Ez a dilemma aztán hamar megoldódott, miután a barátnője fiútestvére diszkréten odasúgta neki, hogy a nővérük pornósztár. Az egyik jelenete még mémmé is vált, ha tehát máshonnan nem, akkor onnan lehet ismerős a lány arca a barát számára. A húsvét ezután zökkenőmentesen lezajlott, később azonban az új pár komolyan összevitatkozott azon, hogy ki és miért titkolt el valamit a másik elől.

„Száz százalékban veled értek egyet, a barátnődnek figyelmeztetnie kellett volna előre. A munka ugyanis egy olyan téma, amiről szívesen beszélgetnek egymással az emberek, ha először találkoznak”

– állt a leforrázott srác mellé egy hozzászóló. Más pedig azzal vigasztalta, hogy igazán nem tudhatta, honnan ismerős a nővér, ezért nem gond, hogy egészen addig őt bámulta, amíg a fiútestvér fel nem világosította a tényekről. Ráadásul az is kiderült később, hogy az idősebb családtagok mit sem tudnak a nővér foglalkozásáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás