promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az infláció miatt berobbant a 200 forintos egész pizza – ilyen feltétek vannak rajta
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ennél olcsóbb pizzát nem lehet kapni sehol az infláció alatt.

Az infláció miatt Magyarországon is erősen visszaszorult a vásárlási kedv, de étterembe szintén egyre kevesebbet járunk. A kajarendelés már picit luxusnak számít, így aki megteheti, az inkább otthon főz magának, amivel rengeteget lehet spórolni.

Az étteremláncok azért különféle akciókkal igyekszenek visszacsábítani mindenkit ahhoz, hogy náluk szórja el a pénzét.

Hogyan reagál a világ legnagyobb pizzamárkája a világ legnépesebb országának magas inflációjára? Hát a világ legolcsóbb pizzájával! Indiában is egyre nagyobb gondot okoz, hogy az emberek nem igazán akarnak fogyasztani az elszabadult árak miatt

A Domino's erre megpróbált gyógyírt találni, és piacra dobta 49 rúpiás pizzát. De nézzük meg, hogyan is néz ki ez: ha most átváltjuk ezt a 49 rúpiát, akkor azt jelenti, hogy a pizzahálózat mindössze nagyjából 204 forintért kínál egy egész pizzát.

Ahogyan a Reuters beszámolt róla, a pizza nagyjából 18 cm. Ha pizzát rendelünk Magyarországon, akkor általában 24 cm a legkisebb, és a 28-as az általános méret, így el tudjuk képzelni, az indiai olcsó pizza nagyjából mekkora lehet.

Hús természetesen nincsen rajta, csak vagy sajt, bazsalikom, valamint petrezselyem, hogy ne legyen annyira fojtós az egész, és csússzon hozzá valami zöld pluszban.

A Domino's mellett más globális gyorséttermi óriások, mint a Pizza Hut és a Burger King is kénytelenek taktikát váltani, hogy átvészeljék az 1,4 milliárd fős piac féktelen inflációját. A vállalatok arra törekszenek, hogy megtartsák a három évtizedes gyors növekedés során megszerzett piaci részesedésüket.

Nos, te kipróbálnátok ezt a nagyon „diétás” pizzát, vagy inkább fizettek többet, de rendes feltétek legyenek rajta?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás