promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Undorító dolgot tett a pizzával a futár, de TikTokon lebuktatták
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ki tudja, hogy mit művel a futár a pizzánkkal, mielőtt az hozzánk kerül.

Nagyon jól tudjuk, hogy a pizzafutárok, de alapból az ételfutárok élete abszolút nem könnyű. Alaposan fel kell kötnie a gatyát, aki ebből szeretne megélni.

A futároknak gyorsan és pontosan kell kiszállítaniuk a rendeléseket, miközben figyelniük kell a forgalomra, az időjárásra és az ügyfelek igényeire. Amíg mi otthon lógatjuk a lábunkat, addig nekik a kánikulában vagy éppen a hóviharban is ki kell szállítaniuk a megrendelt ételeket.

A pizzafutárok gyakran szembesülnek nehéz vagy kellemetlen helyzetekkel. Vannak ugye udvariatlan vagy agresszív ügyfelek, és akad, amikor még akkor sem kapnak borravalót, ha éppen egy olyan lépcsőházba cipelik fel a rendelést, ahol nincsen lift.

A borravaló adása a pizzafutároknak nem kötelező, de ha valóban elégedettek vagyunk, akkor illik ezt megtenni. A borravaló adása nemcsak udvarias gesztus, hanem segíti a futárokat abban is, hogy ki tudják egészíteni a fizetésüket, ami azért nem szokott a csúcson mozogni.

Na de mi a helyzet, amikor éppen a futárral van a probléma? Sajnos akadnak ebben a szektorban is olyan dolgozók, akik abszolút nem lelkiismeretesek.

A TikTokon most egy motoros futárt buktattak le, aki éppen egy méretes szeletet fogyaszt el az egyik családi méretű pizzából. Nagy kérdés, hogy utána miképp oldja meg a helyzetet, de a lenti videóból minden kiderül.

Ahogyan azt látni lehet, addig igazítgatja a pizzát, amíg az újra ki nem ad egy kerek egészet. Persze mi már tudjuk, hogy egy szelet hiányzik, de valószínűleg az már nem vette észre, akinek kiszállították. Sokan megvédték a szállítót, mivel gondoltak arra is, hogy mi van, ha olyan főnököt fogott ki, aki még kajaszünetet sem engedélyez neki.

Szerintetek mi lehet az igazság, valamint innentől Ti is jobban meg fogjátok nézni, minden teljesen rendben van-e a pizzátokkal?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás