promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csinos magyar lányoktól kaphatsz ingyen pizzát Budapesten, de ők is kérnek valamit cserébe
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Pizza King megnézte, mennyire lovagiasak a srácok Budapesten, a végeredményt pedig TikTokon lehetett megnézni.

Nem volt könnyű helyzetben a Pizza King március elején, és a bolthálózat hűséges vásárlói kicsit meg is ijedtek, amikor meglátták a hírekben, hogy az éttermek és az üzletek bezárnak. Ahogy őszintén leírták, a franchise partnereik nem megfelelő hozzáállása veszélyeztette a cég működését, ezért változtatásokra volt szükség.

Az újraszervezés elkerülhetetlen volt, de a Pizza King azonban igazán feszes tempót diktált, így az átalakításokat a legtöbb helyen 24 és 72 óra között megoldották.

Bár a háború okozta negatív hatások, úgy mint az energiaválság, vagy az élelmiszerárak drasztikus emelkedése a Pizza King hálózatát is érintette, de ki tudtak kecmeregni a gödörből.

 A pizza a válság és az infláció ellenére iszonyatosan kelendő. A Pénzcentrum anno utána is járt, hogy mondjuk a Foodpandánál (ami már Foodora néven folytatja tovább a tevékenységét) melegétel-rendelések legnagyobb részét, vagyis 27 százalékát a pizza teszi ki.

Ti mit csinálnátok, ha egy csinos lány odalépne hozzátok Budapesten, és megkérne rá, hogy vegyetek neki egy szelet pizzát? Egy kommentelő például azt mondta, hogy ő nem csak pizzára, de még egy teljes vacsorára is meghívná őket.

A Pizza King a Keleti Pályaudvarnál akciózott, és két lány egymás ellen versenyzett. A lényeg az volt, hogy meg kellett hívatniuk magukat egy pizzára valamelyik fiúval, az idő közben persze pörgött. Ha erre valaki igent mondott, akkor visszakapta a pizzaszelet árát, és még egy egész pizzával is gazdagodott. Az eredményt persze a TikTokra is feltöltötték.

Szóval Budapesten nem árt egy ilyenre igent mondani, mert ingyen pizza lehet belőle, vagy akár egy randi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás