promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy amerikai elmondta, mit ne tegyél Magyarországon, te is erre gondoltál volna? - Íme a lista, hogy mire gondolt ő
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

5 dolog, amit ne tegyél Magyarországon, persze szigorúan szubjektív lista.

Amióta a Youtube, Youtube, azóta mindig vannak olyan videók rajta, amelyben külföldiek beszélnek egy másik országban szerzett tapasztalataikról. Az utazós témák amúgy is óriási népszerűségnek örvendenek az interneten, hiszen mindenki szeret egy kicsit alternatív forrásból tájékozódni, ha egy másik országba szeretne elutazni. Hiszen a brosúrák tele vannak jól odaillő marketingszövegekkel, és manapság mindenki a szubjektív, az élményeken alapuló beszámolókra vágyik.

Szóval ez a műfaj igazán aranykorát éli még most is a közösségi videómegosztó platformon. Rengeteg olyat is találtok, amelyben Magyarországgal foglalkoznak, és magyar fejjel bizony ezeket nagyon érdekes lehet megnézni, hogy kiderüljön a külföldiek hogyan látnak minket. Most egy olyan videót találtunk, amelyben egy amerikai utazó Youtubber arról osztja meg a véleményét a nagyközönséggel, hogy szerinte mi azaz 5 dolog, amit ne tegyél Magyarországon.

Ez egy szigorúan szubjektív lista, szóval véleményről van szó, de vajon magunkra ismerhetünk-e egy kicsit a videóban? Talán erre az a válasz, hogy igen, a 30 And a Wake Up Youtube-csatorna tulajdonosa nagyon ráérzett a magyar közérzetre. Mielőtt megnéznétek a listát, már eláruljuk, hogy az első helyen Budapest nevének ejtése, illetve a Budapest Bukaresttel való összekeverés áll, ami tényleg egy gyakran előforduló hiba a különböző tudósításokban. Korábban amúgy arról is lehetett olvasni híreket, hogy két autsztrálnak még márciusban sikerült úgy repülőjegyet vennie, hogy Budapestre szerettek volna jönni, aztán véletlenül Bukarestbe szólót vettek.

A videóban amúgy többek között arról esik szó, hogy miért nem koccintanak a magyarok sörrel, vagy miért nem szeretjük azt, hogyha a Hungry (éhes)-Hungary (magyar) szópárossal ugratnak bennünket.

Íme a videó, amelyben az amerikai Youtuber arról ebszél, hogy mit ne csinálj Magyarországon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás